MSI GG Force GC20 Gamepad alınır mı?

sakın alma ben aldım sol analog problemi var kafasına göre takılıyor msi servisine gönderdim garantiden yenisini yolladılar gelen sıfır ürün yine aynı problem var birdaha yollucam bu kez aynı karar çıkarsa iade alcam gamepadin kalitesi çok iyi ama analog problemi çok sorun yaratıyor

GC20 Alma dostum arkadaşımla beraber aldım. Üste takılı kalıyor analog. Garantiye verdim düzeldi 1 ay sonra yine aynı problem. Donanımsal olarak bozuk kolları satıyorlar. Alıcaksan GC30 al forumlara bakarak. Yazık olur parana. Ben aldım kullanmıyorum problemden dolayı. Kolu kullanmadan yorum yazan arkadaşları da dikkate almamanı öneririm. NOT: Kartın kalitesinde problem yok aksine piyasadakilerin üzerinde ergenomiklik ve sağlamlık olarak ama bu analog problemi çözülmeyecek gibi.

yabancı forumlara baktım orda gc30 dada aynı problemi yaşayanlar var msi gamepad almamaları daha iyi olur bence garantiden her gelişinde satsammı kapalı kutu diyorum ama o kadar ergo o kadar kaliteliki satasım gelmiyor ah analoğu bozulmasa yıllarca kullanırdım

Evet bende sıkıldım artık garantiye götürmekten koydum kenara tozlu tozlu duruyor. İade etseydim keşke zamanında.

Steam'de geniş ekran açar büyük ihtimal Xbox bilemiyorum hayatımda hiç kullanmadım ama bende Xbox 360 gamepad alacaktım ama orjinalinin zor bulunduğunu öğrenince hiç uğraşmak istemedim
MSI GC20 alacağım büyük ihtimal iyi bir şeye benziyor.

evet iyi birşeye benziyor ama sadece benziyor analog problemi var ve kronik sorun garantiye yolluyorum yenisi geliyor yenisi 5 gün sorna yine aynı olluyor ben 8 ay önce aldım 3 kez garantiden değişim geldi şuan yolladım yine garantide değişim bekliyorum alırsın ama kullanamazsın parana yazık etme

MediaMarkt üzerinden 300 TL gibi bir fiyata almıştım ama fiyatlar artmış. Kablolu kullanırım derseniz GC20 öneririm şahsen.
Hocam selamlar ben de MSI gamepad alacağım bir şey soracağım bir sıkıntı yaşadınız mı memnun musunuz kullandığınız MSI gamepad cihazından?

Arkadaşlar siz aldınız mı ? Aldıysanız tavsiye eder misiniz ? Karşılaştığınız sorunlar nedir? (Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın)

Arkadaşlar oyun kolunu yeni aldım. Sağ ve sol arka mandalların hissiyatı bendeki kolda aynı değil. RT mandalının yayı yok gibi ya da daha gevşek. Sizde de öyle mi? Ona göre değişim isteyeceğim ya da servise göndereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…