İkisi de önerilmeyen ürünler diye biliyorum.Arkadaşlar MSI GG FORCE GC300 ve HyperX ClutchTM arasında kaldım. Kullanan var mı, Xbox koluna nazaran hangisi daha iyi? Ya da paraya kıyıp Normal Xbox kolu mu almalıyım? PC için soruyorum.
Arkadaşlar MSI GG FORCE GC300 ve HyperX ClutchTM arasında kaldım. Kullanan var mı, Xbox koluna nazaran hangisi daha iyi? Ya da paraya kıyıp Normal Xbox kolu mu almalıyım? PC için soruyorum.
Ama şuan en mantıklı seçimler bunlar gibi gözüküyor.İkisi de önerilmeyen ürünler diye biliyorum.
Şöyleki bütçem max 2000 amazonda 1000TL indirimim var. Ama sadece amazon ürünlerinde geçerli GC30 değil GC300den bahsediyorum bana indirim ile 1200TL'ye geliyor. Yani 1200TL'ye daha kaliteli ne alabilirim? F710 önermez diye düşünüyorum kimse.Bütçe ? Para kıyıp Xbox kolu alırsanız, paranıza yazık olur.
Ama şu an en mantıklı seçimler bunlar gibi gözüküyor.
Şöyleki bütçem maksimum 2000 Amazon'da 1000TL indirimim var. Ama sadece Amazon ürünlerinde geçerli GC30 değil GC300'den bahsediyorum bana indirim ile 1200TL'ye geliyor. Yani 1200TL'ye daha kaliteli ne alabilirim? F710 önermez diye düşünüyorum kimse.
Gc300 de önermem. Hepsiburada üzerinden secuzi markasının LIG-3601 isimli koluna bakabilirsiniz. Tetik kilidi olmasa da hall effect stickleri olması daha büyük avantaj. Link atamıyorum hb biz olduğu için bendeki linkAma şuan en mantıklı seçimler bunlar gibi gözüküyor.
Şöyleki bütçem max 2000 amazonda 1000TL indirimim var. Ama sadece amazon ürünlerinde geçerli GC30 değil GC300den bahsediyorum bana indirim ile 1200TL'ye geliyor. Yani 1200TL'ye daha kaliteli ne alabilirim? F710 önermez diye düşünüyorum kimse.
Gc300 de önermem. Hepsiburada üzerinden secuzi markasının LIG-3601 isimli koluna bakabilirsiniz. Tetik kilidi olmasa da hall effect stickleri olması daha büyük avantaj. Link atamıyorum hb biz olduğu için bendeki link
Secuzi LIG güzel gibi duruyor teşekkürler.
Satıcının da Amazon olması şart değilse bu attığımı alın geçin. 1600 liraya gelir.
Şartsa ve Amazon'dan almak istemezseniz.
https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-gamesir-nova-2-lite-kablolu-kablosuz-fiyati,1139691849.html
Amazon dışı bütçe çıkarsa yine ilk attığım super Nova'yı alın.
Xbox koluna kadar paramı kıyarım derseniz de bunu alın.
Secuzi modelinde Jiroskopta mı var?Yukarda attım hocam. O fiyata daha iyisi yok zaten.
Secuzi LIG güzel gibi duruyor teşekkürler.
Secuzi modelinde Jiroskopta mı var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.