Satıldı MSI GK 30 klavye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

backlife

Kilopat
Makaleler
1
Fiyat: 450₺ Garantisi bitmiştir. Mekanik klavye aldığım için satıyorum. Köşe LED'lerinde LED zayıflaması vardır. İlgilenenler teklif verebilir. Herhangi bir sorunu yoktur. MSI yazılımıyla yönetilebiliyor, fonksiyonlarında da bir sorun yoktur. Yaklaşık 1 yıldır kullanmıyorum, makul fiyata vereceğim. Fotoğrafları inceleyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_6096.jpeg
    IMG_6096.jpeg
    462,1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_6097.jpeg
    IMG_6097.jpeg
    515 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_6098.jpeg
    IMG_6098.jpeg
    305,8 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_6099.jpeg
    IMG_6099.jpeg
    495,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_6100.jpeg
    IMG_6100.jpeg
    489,3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_6101.jpeg
    IMG_6101.jpeg
    475,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_6102.jpeg
    IMG_6102.jpeg
    447,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_6103.jpeg
    IMG_6103.jpeg
    306,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_6104.jpeg
    IMG_6104.jpeg
    329,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_6105.jpeg
    IMG_6105.jpeg
    448,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Tuşlar sağa sola sallanıyor mu? Demek istediğimi anladınız umarım. Bu sallanma ses yapıyor çünkü kendi klavyemde (membran) 1-2mm oynama yapıyor bu da hızlı yazımda mekanik gibi ses çıkmasına sebep oluyor.

Tuşlar sağa sola sallanıyor mu? Demek istediğimi anladınız umarım. Bu sallanma ses yapıyor çünkü kendi klavyemde (membran) 1-2mm oynama yapıyor bu da hızlı yazımda mekanik gibi ses çıkmasına sebep oluyor.

Sallanıp sallanmadığını hatırlamıyorum ancak evimizin duvarları ince olduğu için tıkır tıkır sesinden ailem rahatsız oluyordu. Ben de bu yüzden yumuşak ses çıkarıyor diye mekaniğe geçtim açıkçası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda 5.25'te sesi test etmiş.

Sallanıp sallanmadığını hatırlamıyorum ancak evimizin duvarları ince olduğu için tıkır tıkır sesinden ailem rahatsız oluyordu. Ben de bu yüzden yumuşak ses çıkarıyor diye mekaniğe geçtim açıkçası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda 5.25'te sesi test etmiş.

Mekanik hisli demesi sesli çalışmasını ifade ediyor sanırım, açıkçası ben de evdekiler için sessiz klavye arıyorum (uygun fiyatlı) membran klavye sessiz diyorlar ancak mekanik gibi sesi var ben de anlamadım. Konuyu kirletmek istemem ama siz hangi klavyeye geçtiniz acaba?

Mekanik hisli demesi sesli çalışmasını ifade ediyor sanırım, açıkçası ben de evdekiler için sessiz klavye arıyorum (uygun fiyatlı) membran klavye sessiz diyorlar ancak mekanik gibi sesi var ben de anlamadım. Konuyu kirletmek istemem ama siz hangi klavyeye geçtiniz acaba?

Mekanik hisliler mekaniklerden daha fazla takırdıyor bence. Razer Blackwidow v3'e geçtim MSI'dan daha sessiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı