MSI GK50 TKL Low Profile 1099TL'ye alınır mı?

Klavyede Kailh switchler kullanılıyor. Kailh switchler çift tıklama sorunuyla duyulmuş bir switch. Mekanik almak istiyorsanız ve illaki low profile olsun diyorsanız size kalmış. Yakın fiyattaki daha iyi alternatifler:

Low profile zaten pek sıcak değildim galiba alternatif olarak XPG klavye daha mantıklı geldi Teşekkürler.

Low profile zaten pek sıcak değildim galiba alternatif olarak XPG klavye daha mantıklı geldi Teşekkürler.
Klavyeyi bilmiyorum fakat low profile klavye kullandıktan sonra normalin amelelik olduğunu düşünüyorum. Logitech G915 geçtikten sonra normal klavyelerde yorulduğumu hissediyorum kendi fikrimce.

Klavyeyi bilmiyorum fakat Low profile klavye kullandıktan sonra normalin amelelik olduğunu düşünüyorum. Logitech G915 geçtikten sonra normal klavyelerde yorulduğumu hissediyorum kendi fikrimce.

Hissiyatı nasıl peki laptop klavyesi gibi mi hissettiriyor.

Klavyeyi bilmiyorum fakat low profile klavye kullandıktan sonra normalin amelelik olduğunu düşünüyorum. Logitech G915 geçtikten sonra normal klavyelerde yorulduğumu hissediyorum kendi fikrimce.
Tuş yüksekliği önemli bir etken burada. Bu yüzden bilek desteği kullanılıyor çoğu adam akıllı klavyede. Tuşlar yüksek ise uzun kullanımlarda bilekte ağrı yaşanması çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…