MSI GK50 TKL Low Profile 1099TL'ye alınır mı?

Klavyede Kailh switchler kullanılıyor. Kailh switchler çift tıklama sorunuyla duyulmuş bir switch. Mekanik almak istiyorsanız ve illaki low profile olsun diyorsanız size kalmış. Yakın fiyattaki daha iyi alternatifler:

Klavyede Kailh Switch'ler kullanılıyor. Kailh Switch'ler çift tıklama sorunuyla duyulmuş bir Switch. Mekanik almak istiyorsanız ve illaki Low profile olsun diyorsanız size kalmış. Yakın fiyattaki daha iyi alternatifler:

Low profile zaten pek sıcak değildim galiba alternatif olarak XPG klavye daha mantıklı geldi Teşekkürler.

Hissiyatı nasıl peki laptop klavyesi gibi mi hissettiriyor.
Laptop klavyesinden daha rahat ve kullanışlı. Parmaklarım laptop klavyesinde büyük kalabilirken kendi klavyemde rahat şekilde kullanabiliyorum.

50 kurus ile tus boyutunu gorebilirsin.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    124,3 KB · Görüntüleme: 75
Klavyeyi bilmiyorum fakat low profile klavye kullandıktan sonra normalin amelelik olduğunu düşünüyorum. Logitech G915 geçtikten sonra normal klavyelerde yorulduğumu hissediyorum kendi fikrimce.
Tuş yüksekliği önemli bir etken burada. Bu yüzden bilek desteği kullanılıyor çoğu adam akıllı klavyede. Tuşlar yüksek ise uzun kullanımlarda bilekte ağrı yaşanması çok normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı