MSI GL-75 Leopard Windows kurarken disk biçimlendirilmiyor

rydberghe

Kilopat
Daha fazla  
Technopat'ın Free-Dos bilgisayara Windows 10 kurulum videosundaki adımları teker teker gerçekleştirirken bu adımda tıkandım. Sürücüyü seçtiğimde ''yeni'' butonu açılmıyor. Ne yapmalıyım? Hızlı cevaplarsanız sevinirim.
Bilgisayar: MSI GL-75 Leopard. İçinde depolama olarak sadece 1 TB M.2 SSD var.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-10-15 at 21.57.37.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-15 at 21.57.37.jpeg
    135,3 KB · Görüntüleme: 42
Technopat'ın Free-dos bilgisayara Windows 10 kurulum videosundaki adımları teker teker gerçekleştirirken bu adımda tıkandım. Sürücüyü seçtiğimde "yeni" butonu açılmıyor. Ne yapmalıyım? Hızlı cevaplarsanız sevinirim.

Bir de Linux yüklemeyi dene benim de başıma öyle bir şey gelmişti Windows kuramadım ama Linux kurdum.

Technopat'ın Free-dos bilgisayara Windows 10 kurulum videosundaki adımları teker teker gerçekleştirirken bu adımda tıkandım. Sürücüyü seçtiğimde "yeni" butonu açılmıyor. Ne yapmalıyım? Hızlı cevaplarsanız sevinirim.

CMD ile diski biçimlendir. Ben aynı sorunu böyle çözmüştüm.
Bir de Linux yüklemeyi dene benim de başıma öyle bir şey gelmişti Windows kuramadım ama Linux kurdum.

Kusura bakmayın ama aşırı saçma bir cevap yazmışsınız.

Biçimlendirme yaptım şu an sadece 10 GBlık alanda yeniye basabiliyorum. 943 GBlık alanı hala bölemiyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-10-15 at 22.37.50.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-15 at 22.37.50.jpeg
    177,9 KB · Görüntüleme: 33
Biçimlendirme yaptım şu an sadece 10 GBlık alanda yeniye basabiliyorum. 943 GBlık alanı hala bölemiyorum.
Diski oluşturmuşsunuz zaten. Bölüm 1 seçili iken ileri derseniz windows kurulumu başlayacaktır. Yok bölmek istiyorum derseniz 350 mb'lık alanı ve bölüm 1'i silmeniz gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı