atakan98kaya
Hectopat
MSİ GL62 6QD-078QTR laptop aldım 1 ay önce bilgisayar gerçekten çok iyi herkese öneririm. NBA 2k16 nerdeyse full grafiklerde 25-35 FPS alıyorum bir iki detayı azaltınca çok iyi şekilde oynanıyor bu durumda max 75 dereceyi gördüm. O da saatlerce oynadığım zaman(turbo fan açık). Neyse gelelim sorunuma arkadaşlar Technopat bu laptobu incelemişti laptopta tuş ile turbo fan modunu açabiliyoruz. Bende grafik isteyen oyunlarda açıyorum ancak bir haftadır bir sorun olmaya başladı, turbo fanı açıyorum 1 dk sonra kendi kendine durduruyor fan 10 saniye sonrada tekrar dönmeye başlıyor. Bu devamlı tekrarlıyor. Durup dönüyor durup dönüyor.
Firmware-Bios güncelledim. Güncelledim düzelmedi bir de bilgisayar 35 derecede yani boştayken bile fan yavaş devirde dönmeye başladı (BIOS güncellemeden önce yoktu) soğuk hava üflüyor.
Firmware-Bios güncelledim. Güncelledim düzelmedi bir de bilgisayar 35 derecede yani boştayken bile fan yavaş devirde dönmeye başladı (BIOS güncellemeden önce yoktu) soğuk hava üflüyor.
Son düzenleyen: Moderatör: