MSI GL62 6QD-079XTR vs Monster Abra A5 V5.2.1

Buğra Yalçın

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Sizce hangisini almak daha doğru olur? MONSTER® ABRA A5 V5.2.1 15.6" MSI GL62 6QD-079XTR Intel Core İ5 6300HQ 2.3Ghz 8GB 1TB Fiyatı
MSI, 2133 mhz DDR4 ramler kullanmış. Ama buradaki kafamı karıştıran olay, GTX 950M-1080p deki performansı. Monster'da ise GTX 960M-1080p daha performanslı olacaktır. Üç beş yıl sonra her ikisinin de ekran kartları yeni oyunlar için yetersiz kaldığında, en azından Monster'da GTX960M ile 768p düşürüp, laptobun kullanım süresini uzatabilirim.

Benim düşüncelerim böyle, sizlerin de yorumunu nedeniyle birlikte bekliyorum.

Ekran kartı ve işlemci modelleri monsterın daha güçlü bu yüzden monster tercihin olmalı bu 2 ürün arasında tercih yapacaksan. Zaten oyun oynamak istiyorsan en önemli faktör ekran kartı ve ekran kartı iyi olan modeli seçmek kesinlikle avantajdır.

Msi ekran kartı ve belleği konusunda biraz pinti. Monster diyeceğim ama abra serilerinde kronik sonrunlar var. Tulpar da rastlamadım ama abralar konusunda iyi yorumlar çok az.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı