MSI GL62 6QD RAM upgrade

ufc8234

Hectopat
Merhabalar MSI GL62 6QD laptop sahibiyim. Bilgisayarımda bellek yükseltmesi yapmayı düşünüyorum hangi MHz ve Max kaç GB RAM almam gerekiyor. 16 GB almayı düşünüyorum ama kaç MHz almam gerektiği hakkında tavsiye alabilir miyim?
1578138400133.png

1578138412533.png

Son düzenleyen: Moderatör:
2133 MHz RAM kolay kolay bulamazsınız piyasada. Ben çok aradım fakat bulamadım, Amazon'dan veya AliExpress'ten getirebilirsiniz ama. RAM bulamadığım için Crucial 2400 MHz RAM almıştım, hala kullanıyorum Dual Channel olarak ve uyumlu çalışıyor. Crucial sitesinden bakıp ona göre bir RAM de alabilirsiniz.

2133 MHz RAM kolay kolay bulamazsınız piyasada. Ben çok aradım fakat bulamadım, Amazon'dan veya AliExpress'ten getirebilirsiniz ama. RAM bulamadığım için Crucial 2400 MHz RAM almıştım, hala kullanıyorum Dual Channel olarak ve uyumlu çalışıyor. Crucial sitesinden bakıp ona göre bir RAM de alabilirsiniz.
En mantıklısı o olur. 2133 MHz RAM elde kaldığı için şu an uçuk fiyatlarda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı