MSI GL62 VS MONSTER ABRA A5

Arkadaşlar Msi den vazgeçtim sizce Asus mu Monster mı ? Bana şahsen asus daha yakın geliyor . Fakat siz de görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim

Bimeks | Acer Aspire VN7-791G-57BP (NX.MQREY.003)
bu nasıl ?
Kardeşim ciddimisin sen ?
O pcye okadar para vermeyı nasıl kabullenirsin
Dell Inspiron 7559 B70W81C i7-6700HQ 8GB 1TB 4GB GTX960M 15.6 Windows 10
Asus X550JX-XX171D 12GB 4GB GTX 950M Notebook
MSI GL62 6QD-079XTR i5-6300HQ 8GB 1TB 2GB GTX950M 15.6 FreeDos
Bu devirde bu dünyada bu 3ünden başka bu fiyat aralarında alıcağın başka bir laptop yok . Kafanı karıştırma kardeşim 3ünden birini seç.
Sana önerim Asus / dell / msi
Dell: FHD / gtx960 / ddr5
Asus ile arasında mevla olarak fark var fakat senin maddi durumuna göre seçim asus veya dell olmalı. maddi durumun yerindeyse tabiki dell yok dersende asus yönel kardo

kardeşim masaüstü bileşenleri hariç dizüstü bilgisayarda Monster ve Msi 'ın karşısına Asus koyulmaz :D Asus'un ağalığı burada geçmiyor.
Çok ön yargılı bi erkeksin

Kardeşim ciddimisin sen ?
O pcye okadar para vermeyı nasıl kabullenirsin
Dell Inspiron 7559 B70W81C i7-6700HQ 8GB 1TB 4GB GTX960M 15.6 Windows 10
Asus X550JX-XX171D 12GB 4GB GTX 950M Notebook
MSI GL62 6QD-079XTR i5-6300HQ 8GB 1TB 2GB GTX950M 15.6 FreeDos
Bu devirde bu dünyada bu 3ünden başka bu fiyat aralarında alıcağın başka bir laptop yok . Kafanı karıştırma kardeşim 3ünden birini seç.
Sana önerim Asus / dell / msi
Dell: FHD / gtx960 / ddr5
Asus ile arasında mevla olarak fark var fakat senin maddi durumuna göre seçim asus veya dell olmalı. maddi durumun yerindeyse tabiki dell yok dersende asus yönel kardo

Çok ön yargılı bi erkeksin
ya bırak ısınan bilgisayara gıcık alıyorum asus aşırı yük altında monster ve msı a göre daha çok ısınıyor demekki beceremiyolar monster gidip masaüstü işlemcisi olan çarpan kilidi açık i7 yi alıp dizüstüne koyuyor ve sana oc yapma imkanı tanıyor demekki beceriyorlarki ısıyı kontrol edebiliyorlar ısınmayacak abicim

Fhd takıntım yok dediğiniz model nasıldır ?
benim tercihim Asus'tan yana olurdu maddi durumum kötü olduğu için
maddi durumun iyiyse buna yönel : Abra A5 V5.3.1 15.6" Oyun Bilgisayarı

ya bırak ısınan bilgisayara gıcık alıyorum asus aşırı yük altında monster ve msı a göre daha çok ısınıyor demekki beceremiyolar monster gidip masaüstü işlemcisi olan çarpan kilidi açık i7 yi alıp dizüstüne koyuyor ve sana oc yapma imkanı tanıyor demekki beceriyorlarki ısıyı kontrol edebiliyorlar ısınmayacak abicim
Kardeşim çoğul konuşmaları hiç sevmiyorum şahsen arkadaşıma xx171d modelini aldırdım ebrar üzerinden.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video felanda almış saolsun tecrübesi bilgisi olmuyan kişiler için gta5 high very high ayarlarda 55 60 fps arası oynuyor
Isınma yok diye bir olay yoktur fakat aşırı ısınma yok altında 90tl aldığı zalman sogutucusu var . gayetde memnun
hor kullanıp umursamazsan bakımını yapmassan tabiki sorun çıkarır zaman zaman
2ayda fan + termal temizliyor termalda zalman bu arada sıcaklık gayet düşük
Keşke maddi durumu herkezin iyi olsada msinin 3.700 üstü laptopla yöneltsek fiyat performans olarak şuan en iyileri bunlar
Bu arada senle atışma gibi bi durum söz konusu değil ben sağdan soldan duyumlarla değil gözümle gördüğüm için anlattım aydınlatmak için

Kardeşim çoğul konuşmaları hiç sevmiyorum şahsen arkadaşıma xx171d modelini aldırdım ebrar üzerinden.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Video felanda almış saolsun tecrübesi bilgisi olmuyan kişiler için gta5 high very high ayarlarda 55 60 fps arası oynuyor
Isınma yok diye bir olay yoktur fakat aşırı ısınma yok altında 90tl aldığı zalman sogutucusu var . gayetde memnun
Keşke maddi durumu herkezin iyi olsada msinin 3.700 üstü laptopla yöneltsek fiyat performans olarak şuan en iyileri bunlar
Bu arada senle atışma gibi bi durum söz konusu değil ben sağdan soldan duyumlarla değil gözümle gördüğüm için anlattım aydınlatmak için

Kardeşim arkadaşının laptopunun rami kaç

Isınma konusunda ben asusa karşıyım. Soğutma konusunda iyi değiller ama performansına bir sözüm yok ancak yazıda da belirtmişsin soğutucu ile 55 fps alıyo demişsin. Sen bunu monster da denesen soğutucusuz 55 fps değerini almamak içten bile değilki ben alıyorum. Yanlış anlama seni yermek gibi bi niyetim yok sadece görüşümü belirtmek istedim.

Isınma konusunda ben asusa karşıyım. Soğutma konusunda iyi değiller ama performansına bir sözüm yok ancak yazıda da belirtmişsin soğutucu ile 55 fps alıyo demişsin. Sen bunu monster da denesen soğutucusuz 55 fps değerini almamak içten bile değilki ben alıyorum. Yanlış anlama seni yermek gibi bi niyetim yok sadece görüşümü belirtmek istedim.
2.600 tl verip gta 5 high very high aşırı ısınma sorunu olmadan oynatıyor bu bana göre çok iyi bir seçim fiyat performans olarak gönül isterki 3.5k civarı verip msi yönelmek

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı