Çözüm MSI GL62M 609XTR FPS Düşme Sorununu Giderme

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

thund3rstorm

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar yapmanız gereken çok basit. Bu verdiğim iki kodu komut sistemine giriyoruz;

• bcdedit /set disabledynamictick yes
  • bcdedit /set useplatformclock true

Araştırmalarıma göre GTX 1050 + i5 7300HQ kullanan diğer kişilerde de bu problemle uğraşıyor, umarım yararlı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yapmanız gereken çok basit. Bu verdiğim iki kodu komut sistemine giriyoruz;

Araştırmalarıma göre GTX 1050 + i5 7300HQ kullanan diğer kişilerde de bu problemle uğraşıyor, umarım yararlı olur.

Ayrıca bilgisayarında kmspico gibi korsan yazılımlar kullanan kişiler de temiz kurulum yapıp lisans satın alsın bilgisayarın performansını çok olumsuz yönde etkiliyor bu program.

bu kodlar tam olarak ne demek zararlı birşeymi yada ne işe yarıyor

Merhaba dostum fps sorunun çözümü olduğunu belirmişsin . Ama açtığın diğer konulara bakınca servisten iade istemişsin . Yani çözümü yok mu ? Bilgisayar sorunlu mu çıktı? Fps droplarını bende yaşıyorum ama eskiden fark etmiyordum . Sanırım bu bilgisyar serisinde böyle bir sorun var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı