MSI Gl62m 7rd vs Monster Abra A5 V12.1

Hangisini almalıyım?

• MSI Gl62m 7rd

Oy: 6 40,0%
  • Monster Abra A5 V12.1

Oy: 9 60,0%

• Oy verenlerin toplamı
    15
Kasa kaliteleri fena değil, ben kasa kalitesini önemsemiyorum çünkü aleti alıp yerden yere vurmadığım için, düzgün bir şekilde muhafaza ettiğim ve taşıyacağım zaman koyduğum çantaya dikkat ettiğim için sorun olmuyor.
Peki ben bunu alsam yanına 1Tb HDD ile. Yayın yapsam ses ve görüntü kalitesi nasıl olur. Ve ayrıca MSI Afterburn gibi uygulamayı bunda kullanabilir miyim ve son olarak da herhangi bir sıkıntı çıkarsa servis hizmeti nasıl? Onun hakkında bilginiz var mı?

Son sorum ise Monster'a en fazla kaç monitör takarım ve klavye kalitesi nasıl?

Ses ve görüntü kalitesi internetine ve mikrofonuna bağlı. Afterburner yazılımı her bilgisayarda çalışmaktadır. Servis hizmetleri iyidir.
O anlamda değil mesela MSI da Audio Boost var. Monster'in buna benzer bir özelliği varmı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170603-210911.png
    Screenshot_20170603-210911.png
    133 KB · Görüntüleme: 300
Alette 2 adet Mini DP ve 1 adet HDMI portu var bunlara ekran takılabilir. Klavye kalitesini gidip denemeniz gerek, herkesin kalite anlayışı farkıdır.
Maalesef deneme imkanım yok Trabzon'da yaşadığım için o zaman şöyle sorayım genel olarak klavyesi nasıl? Tuşlara basınca klavye de batıklık oluyor mu baskı yüzünden?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı