MSI GL62M 7RDX Düşük FPS ve Kasma Sorunu

1234123412341

Hectopat
Başlıkta belirttiğim GTX 1050 ekran kartlı laptopa sahibim. Normalde CS:GO'da FPS 170'in altına düşmezken GeForce Experience 398.11 driverini kurduktan sonra CS:GO'da FPS'im 80-90'a düşmeye ve anlık olarak kasmaya başladı (Performans düşüklüğü sadece CS:GO'da değil diğer oyunlarda da oluyor). Ne yapmam gerek?

Eski sürücünüze geri dönmenizi tavsiye ederim yada başka bir sürücü deneyiniz örneğin;00.10 sürüm, 0.2 sürüm gibi başka sürücüleri denemekte fayda var benim tavsiyem eskisine geri dönmeniz.

Yeni gelen sürücülerde sıkıntılar olabiliyor. Sorun yaşamadığınız sürücüye geri dönebilirsiniz.
Hotfix sürümü sanırım açılıştaki siyah ekran hatasını düzeltiyormuş. Oyunlara pek etki etmez derim. Eski sürüme dönün.
Eski sürücünüze geri dönmenizi tavsiye ederim yada başka bir sürücü deneyiniz örneğin;00.10 sürüm, 0.2 sürüm gibi başka sürücüleri denemekte fayda var benim tavsiyem eskisine geri dönmeniz.
Hotfix sürücüsünü yükleyin. Eğer halen düzelme yok ise eski sürücüleri yükleyin.
GeForce Hotfix Driver Version 398.18 | NVIDIA

Hotfix'i kurdum fakat bir değişiklik olmadı. Eski sürüme nasıl dönebileceğimi anlatabilir misiniz? (Kusura bakmayın bu konularda biraz cahilim.)

Sürücüyü komple kaldırın sistemden. Ardından indirirken sorun yaşamadığınız sürücüyü indirin.
Bağlantıdan İşletim sistemi ve Ekran kartına uygun eski sürücüleri yükleyebilirsin.
Beta ve Arşiv Sürücüleri | NVIDIA

Eski sürücüyü indirip kurdum fakat problem hala devam ediyor, sürücülerle alakası yokmuş yani. Sorun ekran kartından kaynaklanıyor yardımlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı