MSI GL62M 7RDX PUBG performansı

MevlütF

Hectopat
Arkadaşlar PUBG satın almayı düşünüyorum. İnternette birkaç teste baktım fakat genellikle eski videolar, tahmini olarak kaç FPS alabilirim düşük veya orta ayarlarda?

İşlemci: Intel i5 7300HQ
Ekran kartı: GTX 1050
RAM: 8 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Medium ayarlarda 50 low ayarlarda 60 fps civarı alırsın. Ama 8 gb Ram dan ötürü çoğu zaman fps drop yaşayabilirsin.
Çok zaman geçmiş ama bir sorum olacaktı.Ben bilgisayarıma 4gb ram ekleyeceğim.Şuan dediğiniz gibi droplar oluyor.4gb 2400mhz yani aynı ramin 4gb olanını eklesem bu droplar çözülür mü?

Çok zaman geçmiş ama bir sorum olacaktı.Ben bilgisayarıma 4gb ram ekleyeceğim.Şuan dediğiniz gibi droplar oluyor.4gb 2400mhz yani aynı ramin 4gb olanını eklesem bu droplar çözülür mü?

Çözülmez. RAM'in 8 veya 12 GB olması değil sorun. Sorun, RAM'lerin çift kanal olarak çalışmaması. Drop yaşamamak için 2x4 veya 2x8 veya 2x16 GB RAM kullanmanız gerekiyor(yani çift kanal). Yani 4 değil 8 GB almalısınız. 16 GB da alsanız çözülmez.

Arkadaşlar şuan 2x8 olarak çalışıyor sistem ve genellikle 60 fps sabit oynuyorum,droplar fazla olmuyor fakat ısınma sorunu var şimdide.95 dereceleri görüyorum buna bi öneriniz var mı?

Arkadaşlar şuan 2x8 olarak çalışıyor sistem ve genellikle 60 fps sabit oynuyorum,droplar fazla olmuyor fakat ısınma sorunu var şimdide.95 dereceleri görüyorum buna bi öneriniz var mı?

Termal macun yenilemesi yapabilirsiniz veya servise gönderip bakım yapılmasını isteyebilirsiniz. Bakıma ihtiyacı var bilgisayarın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı