MSI GL62M-7REX RAM yükseltmesi

semikandiyoti

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Elimde MSI GL62M-7REX Laptop var. RAM'i 8 GB ve sanirim 4x2 DDR4 2400 MHz. Ben bu RAM'i nasil arttirabilirim? 4 GB'lik RAM'lerden birini 8 GB ile mi degistirmem gerekiyor? Boylece toplam 12 GB RAM olur. Birinci sorum: Bunu kim yapabilir ve fiyati tahmini ne kadardir?

Ikinci sorum ise bu RAM'i nereden bulabilirim? Sahibinden'de bir RAM gordum fiyati cok ucuk degil. 8 GB DDR4 2133 MHz. Benim 4 GB'lik RAM 2400 MHz. MHz'lerin farkli olmasi cok sorun cikartir mi? Siz ne yapmami onerirsiniz? Yardimlariniz icin tesekkurler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Her DDR4 RAM laptoplar için uyumlu değildir. DDR4L RAM almanız gerekiyor. 8x2 2400 MHz RAM alıp diğer RAM'leri çıkarabilirsiniz.
Laptop RAMi ve Desktop RAMleri ayri bunu biliyorum, Sizin bahsettiginiz ayri mi yoksa bu mu?

16 GB DDR4 2400 MHZ Tek modul bir RAM ve/veya 8 GB lik DDR 2400 MHZ 2 adet RAM buldum bunlar uygunmudur? Ayriyetten 2400 MHZ 4 GB RAM ile ornegin 2133 MHZ 8 GB RAMi birlikte kullanabilirmiyim?

Tesekkurler

Laptop RAMi ve Desktop RAMleri ayri bunu biliyorum, Sizin bahsettiginiz ayri mi yoksa bu mu?

16 GB DDR4 2400 MHZ Tek modul bir RAM ve/veya 8 GB lik DDR 2400 MHZ 2 adet RAM buldum bunlar uygunmudur? Ayriyetten 2400 MHZ 4 GB RAM ile ornegin 2133 MHZ 8 GB RAMi birlikte kullanabilirmiyim?

Tesekkurler
Birlikte kullanabilirsiniz fakat problemler olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı