MSI GL62M HDD Performans Sorunu

thund3rstorm

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
MSI GL62M 7rd-609XTR modelini kullanıyorum. Arkadaşlar oyunlarda yükleme noktalarında, bölüm geçişlerinde vs. FPS düşüşleri yaşıyorum. Onun dışında her şey çok akıcı. HD Tune sonucumu sizinle paylaşayım.

26-Aðustos-2017_20-56.png

MSI GL62M 7rd-609XTR modelini kullanıyorum. Arkadaşlar oyunlarda yükleme noktalarında, bölüm geçişlerinde vs. FPS düşüşleri yaşıyorum. Onun dışında her şey çok akıcı. HD Tune sonucumu sizinle paylaşayım.

@Recep Baltaş , yardımcı olursanız çok sevinirim.

@Recep Baltaş , yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sorunu çözdüm arkadaşlar bu bilgisayarı kullanıp FPS drop gibi sorun yaşayan arkadaşlar için yakında bi çözüm konusu açacağım. Sorunu kesinlikle çözdüm.

bu sorunu bende yaşıyorum ve 3 aydır çözemedim nolur çözümünü yazarmısın senin dediğing gibi saving veya bölüm geçerken sorun yaşıyorum nolur yardımcı ol

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı