Değil. İçindeki Samsung RAM. Bende de aynı cihaz var.İçindekiyle marka dahil aynı.
Ben öyle hatırlıyorum yanımda olmadığı için bakamadım.Ama marka farketmez tabi dediğiniz gibi.Tamamen aynısını almak zorunda değilsiniz. Özellikleri aynı başka bir RAM de iş görecektir.
Mesela ben var olan RAM'i de atıp 2 adet aynı olan RAM'i taktım. Ama aynı anda takmadım. Sizdeki RAM ile bunlardan birini bir süre kullandım.
Eki Görüntüle 520923
Değil. İçindeki Samsung RAM. Bende de aynı cihaz var.
Çalışmasına bir şey demiyorum. Aynı marka/aynı RAM olması şart değil. Sorun çıkma ihtimalini en aza indirmeyi sağlıyor o kadar.
Buraya baktim ama site pek guven vermedi.Elinizdeki belleğin aynısı.
![]()
Samsung M471A1K43CB1-CRC 8 GB (PC4-2400) DDR4 2400 Mhz Laptop Ram
Samsung M471A1K43CB1-CRC 8 GB (PC4-2400) DDR4 2400 Mhz Laptop Ramwww.webdenikinciel.com
MHz degerinin ayni olmasi yeterli mi? Gecikme degerleri farkli olabilir mi?2.el fiyatları 200₺. İlanda fiyat çok yüksek yazılmış. Aynı MHz ye sahip Samsung, Hynix, Kingston RAM alabilirsiniz. Markanın farklı olması uyumsuzluk yapacağı anlamına gelmiyor.
Bu urunu alsam, takili bellegimle sorun yasar miyim? Bendeki bellekte CL17 gecikme degeri var.Gl62m 7rd var bende de.Şu ramle uprage yaptım.İçindekiyle marka dahil aynı ama sizdeki samsungmuş. Kingston Kingston KVR24S17S8/8 8GB DDR4 2400 MHz Notebook Ram 210170855 | Trendyol
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.