MSI GL62M Termal Macun Tavsiyesi

Alphastroken

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar. MSI Notebook'um herhangi bir işlem yapmamış olmasına rağmen sıcaklık değerleri 45-50C sıcaklığı görüyor.
Oyundayken Turbo Fan; açıksa 62, değilse 65 gibi sıcaklıkları görüyor.
Screenshot_2.jpg

-Sizce bu sıcaklık değerleri normal mi yoksa termal macun ve fan temizliği yapmalı mıyım?-Eğer normal değilse; Servise göndermek yerine kendim yapmak istiyorum, herhangi bir termal macun uygun olur mu?

Aklımda olan termal macunu:

Sıcaklık değerlerini nasıl ölçüyorsunuz? Bir de MSI Afterburner ile oyun içindeyken deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar. MSI Notebook'um herhangi bir işlem yapmamış olmasına rağmen sıcaklık değerleri 45-50C sıcaklığı görüyor.
Oyundayken Turbo Fan; açıksa 62, değilse 65 gibi sıcaklıkları görüyor.
Eki Görüntüle 423791

-Sizce bu sıcaklık değerleri normal mi yoksa termal macun ve fan temizliği yapmalı mıyım?-Eğer normal değilse; Servise göndermek yerine kendim yapmak istiyorum, herhangi bir termal macun uygun olur mu?

Aklımda olan termal macunu:

Linkteki macun en iyi 3 macunlardan biri alabilirsin.

En yüksek CPU: 67C
En yüksek GPU: 65C
pantheon_hub_background.jpg

Sıcaklık değerlerini nasıl ölçüyorsunuz? Bir de MSI Afterburner ile oyun içindeyken deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz gibi de ölçtüm. Sonuçları aşağıya attım rica etsem bakar mısınız :)

Değerleriniz gayet normal bir laptop için benim masaüstündeki 1060 bile oyunda 60 derece oluyor. Laptopta bu değerler iyi bence [emoji23]

65-67 santigrad derecelik CPU-GPU sıcaklıları son derece makul, hatta çok iyi seviyeler. Sizdeki soğutma sistem performanslı çalışıyor. Normal şatlarda başka laptoplarda GPU yada CPU tam yükte 80-90 derecelerde çalışır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı