Merhaba Hepsiburada indirimiyle bu laptop 8200TL'ye geliyor fiyatı uygun geldi bana acaba bu laptopa sonradan HDD takabilir miyim ve bu fiyata almalı mıyım? Teşekkür ederim.
Merhaba Hepsiburada indirimiyle bu laptop 8200TL'ye geliyor fiyatı uygun geldi bana acaba bu laptopa sonradan HDD takabilir miyim ve bu fiyata almalı mıyım? Teşekkür ederim.
Hocam hayırlı olsun birkaç sorum vardı laptop ile ilgili, bu modelin bataryası çıkarılabilir mi yoksa içine gömülü mü? Kasa tek fanlı mı çift fanlı mı? Isınma sorunu var mı?
Hocam hayırlı olsun birkaç sorum vardı laptop ile ilgili, bu modelin bataryası çıkarılabilir mi yoksa içine gömülü mü? Kasa tek fanlı mı çift fanlı mı? Isınma sorunu var mı?
Sağolun hocam. Öncelikle laptop çift fanlı. Hissedilir bir ısınma sorunu yok. Rainbow oynarken sistem 80-85 dereceleri buluyor ama sıkıntı çıkaran bir durum yok. 8750H ısınma sorununa sahip ama işlemciye zarar veren bir ısı değil. Zaten Coolor Boost sistemi var bilgisayarda. Çok ısındığını düşününce açarsanız fanlar tam güçte çalışıyor. Fps düşüşü gibi sorunlar olmuyor yani. Son olarak batarya gömülü.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın Eğer imkanınız varsa yanında ilave olarak SSD veya HDD alın daha ilk günde sistemde yer kalmadı bende. Şu an eldekilerle idare ediyorum