MSI GL63 8SD alınır mı?

hasan2471

Kilopat
Yer
USA
Daha fazla  
Merhaba Hepsiburada indirimiyle bu laptop 8200TL'ye geliyor fiyatı uygun geldi bana acaba bu laptopa sonradan HDD takabilir miyim ve bu fiyata almalı mıyım? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Hepsiburada indirimiyle bu laptop 8200TL'ye geliyor fiyatı uygun geldi bana acaba bu laptopa sonradan HDD takabilir miyim ve bu fiyata almalı mıyım? Teşekkür ederim.
Nasıl oluyor acaba? 9400 gözüküyor da bende.
tamam gördüm pardon. Alınabilir gayet iyi fiyat.

Hocam 1.5 hafta önce indirimde aldım ben de. Gayet güzel bir bilgisayar kesinlikle öneririm. Performansı çok iyi.
Hocam hayırlı olsun birkaç sorum vardı laptop ile ilgili, bu modelin bataryası çıkarılabilir mi yoksa içine gömülü mü? Kasa tek fanlı mı çift fanlı mı? Isınma sorunu var mı?

Hocam hayırlı olsun birkaç sorum vardı laptop ile ilgili, bu modelin bataryası çıkarılabilir mi yoksa içine gömülü mü? Kasa tek fanlı mı çift fanlı mı? Isınma sorunu var mı?
Sağolun hocam. Öncelikle laptop çift fanlı. Hissedilir bir ısınma sorunu yok. Rainbow oynarken sistem 80-85 dereceleri buluyor ama sıkıntı çıkaran bir durum yok. 8750H ısınma sorununa sahip ama işlemciye zarar veren bir ısı değil. Zaten Coolor Boost sistemi var bilgisayarda. Çok ısındığını düşününce açarsanız fanlar tam güçte çalışıyor. Fps düşüşü gibi sorunlar olmuyor yani. Son olarak batarya gömülü.

Çift fan diye biliyorum ben soğutması oldukça başarılıymış tavsiye ediyorlar bende sipariş verdim inşallah memnun kalırım
Hocam 1.5 hafta önce indirimde aldım ben de. Gayet güzel bir bilgisayar kesinlikle öneririm. Performansı çok iyi.
Teşekkür ederim hocam sipariş verdim bakalım

Çift fan diye biliyorum ben soğutması oldukça başarılıymış tavsiye ediyorlar bende sipariş verdim inşallah memnun kalırım

Teşekkür ederim hocam sipariş verdim bakalım
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :) Eğer imkanınız varsa yanında ilave olarak SSD veya HDD alın daha ilk günde sistemde yer kalmadı bende. Şu an eldekilerle idare ediyorum :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı