MSI GL65 9SC-042TR RAM ve HDD yükseltme

336840

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarımda 256 GB SSD ve SK Hynix 8 GB RAM mevcut. RAM ve HDD takmak istiyorum fakat SK Hynix modeli bulamadım Kingston düşündüm sizce bunlar uyumlu mu yoksa alternatif önereceğiniz var mı?
RAM: DDR4- CL19- 2666MHz-1.2v.
İşlemci: Intel Core i7-9750H.

Bilgisayarınız garantisi varsa hiç buluşmayın bu işlere sonra bilgisayara birşey olursa karşınızda muhattap bulamazsınız.
Arkadaşın dediği doğru eğer M2 NVMe girişi varsa o porta SSD alın laptop üzerindeki SSD'ye dokunmamanızı öneririm. Ayrıca laptopun stok bileşenlerine dokunmadığınız sürece garanti dışı kalmaz diye biliyorum, M2 NVMe SSD takviyesi yaptım laptopuma.

WD harddisk ve Kingston SK Hynix belleği takıp sorunsuz kullanırsın.

Bu arada; Msi laptoplarda HDD, RAM yada SSD değişimi için alt kapağın açılması ve garanti etiketinin sökülmesi, cihazın garantisini bozmuyor. Bendeki laptopa SSD takmak için teknik servise sorduğumda bu cevabı verdiler.

Depolama kapasitesi olarak bunlar var
1x M.2 SSD Combo (NVMe PCIe Gen3 / SATA )
1x 2.5" SATA HDD
Bütçeni biraz daha artırıp M2 NVMe SSD almanı öneririm hem daha hızlıdır ya da M2 Sata da alabilirsin biraz daha ucuzdur. Laptop üzerinde takılı olan SSD'yi elleme ek olarak SSD al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı