MSI GL65 9SC SSD Ekleme

Pil kısmı benim de canımı sıkmadı değil ama olsun sonuçta donanım güç istiyor katlanacağız.

Ge 75 Raider 9sf modeli vardı bir önceki laptopumda onda da donanım güçlü olduğu için pil 1,5 saat civarıydı. Film izlenirken bataryadan çıkarılacaksa dragon center üzerinden eco moda alınıp pilin 2-2,5 saat bandına çıkacağını düşünüyorum. Açıkçası pek problem teşkil etmiyor benim için, masaüstü bilgisayar mantığında hdmi kablosuyla 27 inch monitöre bağlayıp uzaktan klavye ve mouse ile kullanıyorum.

Profesyonel oyuncu değilim minimalist hatlara sahip olduğu için 2 sene önce microsoft designer modelini satın almıştım. Oyun için alacaksanız incehesap gaming gecelerini takip edip msi ekipmanları alabilirsiniz. Laptopunuzdaki steelseries yazılımıyla da uyumlu çalışacaktır, klavye makro ataması yapıp aldığınız mouse marka ve modeline göre de rgb renklendirmesini program üzerinden ayarlayabiliyorsunuz.

Bu ışık sızması ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…