MSI GL65 9SC SSD Ekleme

Ben de sipariş verdim. Benchmark'ları ve kullanıcı yorumlarını eş zamanlı paylaşırız. HP ile değil de ben de ASUS FX serisinden bir laptopla arada kalmıştım. Son 2 cihazımın da MSI olmasından ötürü üzeceğini düşünmüyorum. Yabancı kaynaklardan gördüğüm kadarıyla tek eksisi pil, 1, 5 2 saat civarında gittiğini söylüyorlar.

Pil kısmı benim de canımı sıkmadı değil ama olsun sonuçta donanım güç istiyor katlanacağız.

Ge 75 Raider 9sf modeli vardı bir önceki laptopumda onda da donanım güçlü olduğu için pil 1,5 saat civarıydı. Film izlenirken bataryadan çıkarılacaksa dragon center üzerinden eco moda alınıp pilin 2-2,5 saat bandına çıkacağını düşünüyorum. Açıkçası pek problem teşkil etmiyor benim için, masaüstü bilgisayar mantığında hdmi kablosuyla 27 inch monitöre bağlayıp uzaktan klavye ve mouse ile kullanıyorum.

Profesyonel oyuncu değilim minimalist hatlara sahip olduğu için 2 sene önce microsoft designer modelini satın almıştım. Oyun için alacaksanız incehesap gaming gecelerini takip edip msi ekipmanları alabilirsiniz. Laptopunuzdaki steelseries yazılımıyla da uyumlu çalışacaktır, klavye makro ataması yapıp aldığınız mouse marka ve modeline göre de rgb renklendirmesini program üzerinden ayarlayabiliyorsunuz.

Call of Duty wıı oynadım Full ayarlarda 100 altına düşmedi. Battlefield 5 oynadım oda aynı 100 altına düşmedi. PUBG'de Full ayarlarda 150 üstü görüyorum.
Cihazın sesi biraz daha iyi olsaydı iyi olabilir miş. GTA 5'de Full ayarlarda 170, 200 FPS alıyorum. Sonra IPS ekranların genel sorunu olan ışık sızması bende de hafiften var gece siyah ekranda daha belli oluyor. Olmayan cihaz neredeyse yokmuş bunu takmadım. O kadar takıntılı olmama rağmen. Ekran kartından bobin tıslaması oluyormuş bazı laptoplarda ben karşılaşmadım. Benim cihazdan hiçbir şikayet yok. Keşke firmalar şu ışık sızmasına çözüm bulabilse. Olmasa daha iyiymiş ama bu her cihazda varmış ben çok araştırdım yapacak bir şey yok. Cihaz çok ince çerçeveli gayet hoş. İndirimde aldım ben 9900₺'ye.

Bu ışık sızması ne oluyor?

IMG_20181211_223405.jpeg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı