MSI GL65 9SC SSD Ekleme

Gl serisinin kasası ful plastik eski serileri gibi sağlam değil diye duymuştum.
Bu benim için sorun değil performans olarak gayet iyi. Sizin dediğiniz kişiden kişiye değişir tabi bu sizin için sorunsa almanızı önermem dediğiniz gibi plastik ve metal karışık bir kasa sırf plastik değil yani

Teşekkürler şarjı normal kullanımda ve oyun oynarken ne kadar gidiyor?
ben bilgisayarı hep şarjda kullanıyorum fakat 1-2 kere şarjdan çıkarıp filim falan izledim hızlı bitiyor şarjı çok uzun sürmüyor 1.30-2 saat falan gidiyor %30-35 e iniyor bu saatte daha hiç 0lamadım bilmiyorum yani

Bilgi olarak: MSI laptoplarda SSD, HDD yada RAM değşimlerinde cihazın alt kapağının açılması yada garanti kağıdının yırtılması, ürünün garantisini bozmuyor.

Tek şart; değişim yapılırken laptopa zarar vermemek.

Arkadaşlar merhaba, PC'den çok fazla anlayan biri değilim oyun oynamak için MSI GL65 9SC aldım fakat hafızası 256 GB olduğundan çok fazla oyun yükleyemedim, 12 GB yer kaldı. SSD alacağım 2. bir slot varmış arttırılabilmesi için galiba nasıl bir SSD almalıyım? Bu James Donkey gibi SSD'lerden mi (yani şu taşınabilir harddisk gibi büyük SSD'ler) almalıyım yoksa Samsung 970 Evo Plus gibi ince küçük SSD'lerden mi almalıyım? Arkadaşıma taktırsam garantisi bozulur mu? Önerdiğiniz uygun fiyata 200 400 TL arası SSD var mı? Bilgisayarın özellikleri resimde;

Eki Görüntüle 464932Eki Görüntüle 464933

Merhaba. Aynı cihazı bende aldım nasıl memnun musunuz? Birkaç soru soracağım dönüş yaparsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı