Salih Ş
Centipat
Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süredir işlerimi görebilmek ve arada da oyun oynayabilmek için laptop satın almak istiyorum. İlk olarak Monster Abra A5 v15.8 modelini satın aldım fakat sıcaklık değerleri ve kronik sıkıntılarından ötürü iade ettim. Şimdi MSI markasına yönelmek istiyorum. MSI'ın şikayetlerini okuduğumda da ekrandaki menteşeyle ilgili çok fazla şikayet olduğu dikkatimi çekti.
Menteşe sorunu GL65 içinde geçerli mi? MSI bu serilerinde bu sıkıntıyı düzeltti mi? Bu arada video düzenleme ile uğraşıyorum. Bu modelde RGB beni tatmin eder mi? Farklı önerebileceğiniz model ve marka önerilerine de açığım. Selamlar.
Almak istediğim model şu ---> MSI GL65 Leopard 10SDR-086XTR Intel Core i7 10750H 16GB Fiyatı
Menteşe sorunu GL65 içinde geçerli mi? MSI bu serilerinde bu sıkıntıyı düzeltti mi? Bu arada video düzenleme ile uğraşıyorum. Bu modelde RGB beni tatmin eder mi? Farklı önerebileceğiniz model ve marka önerilerine de açığım. Selamlar.
Almak istediğim model şu ---> MSI GL65 Leopard 10SDR-086XTR Intel Core i7 10750H 16GB Fiyatı
Son düzenleme: