MSI GL65 Leopard 10SCXR-032XTR için SSD ve RAM önerisi

Complo

Decapat
Herkese merhaba,
Her zaman dışarıdan takip ettiğim Technopat'a sonunda üye oldum. Çok fazla teknik bilgiye sahip olmadığım için bu Laptop'a uygun SSD ve RAM model marka ne uygun olur acaba? Yanlış bir şey almak istemiyorum. Link vermek doğru mu bilmediğim için teknik özelliklerini yazmıyorum.

Bellek yükseltmesi için 8 GB DDR4 2666 MHz SODIMM bellek alacaksınız.

Depolama için nasıl bir SSD almak istiyorsunuz? Cihazın içinde hangi depolama birimi var biliyor musunuz? Hepsiburada ve İtopya üzerinden linklere baktım 256 GB NVMe SSD var yazıyor. Cihazınız bütün SSD'leri destekliyor. İstediğiniz SSD'yi takabilirsiniz.

gl65.png

İçinde NVMe SSD ile geliyorsa isterseniz daha büyük boyutlu bir NVMe SSD takabilirsiniz. İsterseniz buna dokunmayıp 2.5" SATA SSD alıp boştaki porta takabilirsiniz. Bundan sonrası sadece bütçe meselesi. Samsung, WD, Kingston gibi markaları tercih edebilirsiniz. Bir tane M.2 SSD ve bir tane de 2.5" SATA SSD aynı anda kullanabilirsiniz.

Bellek yükseltmesi için 8 GB DDR4 2666 MHz SO-DIMM bellek alacaksınız.

Depolama için nasıl bir SSD almak istiyorsunuz? Cihazın içinde hangi depolama birimi var biliyor musunuz? Hepsiburada ve İtopya üzerinden linklere baktım 256 GB NVMe SSD var yazıyor. Cihazınız bütün SSD'leri destekliyor. İstediğiniz SSD'yi takabilirsiniz.

Eki Görüntüle 611018

İçinde NVMe SSD ile geliyorsa isterseniz daha büyük boyutlu bir NVMe SSD takabilirsiniz. İsterseniz buna dokunmayıp 2.5" SATA SSD alıp boştaki porta takabilirsiniz. Bundan sonrası sadece bütçe meselesi. Samsung, WD, Kingston gibi markaları tercih edebilirsiniz. Bir tane M.2 SSD ve bir tane de 2.5" SATA SSD aynı anda kullanabilirsiniz.

Hocam çok kral insanlarsınız cevap efsane olmuş. Yaş 35 olunca insan ayrıntıya inmekte zorlanıyor. Teknoloji çok güncel devamlı takip etmek gerekiyor. Ben gelince ayrıca bilgisayar CPU-Z yaparım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı