MSI GL65 Leopard 10SCXR-061XTR Laptop Sıcaklık Değerleri Normal mi?

baris0112

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşalar 3 gün önce MSI GL65 Leopard 10SCXR-061XTR Intel Core i5 10300H 8 GB 256 GB SSD GTX1650 model notebook aldım. Önceki bilgisayarım çok eski odugundan ideal sıcaklıklar nasıl olmalı bilmiyorum. İnternette film izlerken ve bilgisayar kucagımdayken yani al hava kanalları az da olsa kapalı sıcaklık değerleri böyle sizce normal mı? Son olarak program üzerindeyken değerlere bakıyorken sıcaklıklar aniden 60 sonra hemen 50E düşüyor sonra 55-58 arasında geziniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu degerler normal bir notebook icin.

55 58 iyidir.

Barış bey 3A oyunlarda sıcaklık değerleriniz kaç dereceye çıkıyor?

Merhaba bende bu laptopu almayı düşünüyorum. ancak panel TN olduğu için tereddüt ediyorum.Bu konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.

Merhaba bende bu laptopu almayı düşünüyorum. Ancak panel TN olduğu için tereddüt ediyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.

Ben ekim ayından beri kullanıyorum öyle çok oyun oynayan insan değilim yine de GTA 5 yükledim ve ısındıgını hissetmedim kulaklık ile kullandığım için fanı da açtım hiçbir sıkıntı yaşamadım GTA 5 sildiğim için değerlerini atamıyorum. Şimdi Valorant oynuyorum Full ayarlarda 160-180 arası FPS alıyorum. Sana Notebook'un arkasını da atıyorum resimde görüldüğü gibi arkası çok açık hava girişi çok oluyor bu yüzden ASUS TUF gibi kapalı değil yani. Tek sıkıntı olarak sana söyleyeceğim şey şark girişi sag tarafta ve ortada olması mouse kullanırken geniş yer lazım yoksa çarpıyor. Son olarak ben Ekim'de 8600 liraya almıştım.

Dosya Ekleri

• şarj girişi.jpg
    140,5 KB · Görüntüleme: 175
  • notebook altı.jpg
    306,9 KB · Görüntüleme: 105
Benim HP'de şu resimdekinin ancak yarısı kadar heat sink var ben bile sıcaklık sorunu yaşamıyorum. 10300H + 1650 ile MSI GL65'de hiçbir sıcaklık sorunu yaşatmaz. Bazı markalar gibi ekran kartına göre heatsink arttırıp azaltmıyorlar.

Msi GL65 panelde ışık sızması sorunu yaşıyor musunuz acaba? Karanlıkta siyah renklerde ışık sızmaları var mı? Msi GL75 almayı düşünüyorum ama tek çekincem panel kalitesi ve ışık sızması durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…