MSI GL65 Leopard 10SCXR mSATA Desteği

Bazılarına M.2 sata takılabiliyor ama mSata için aşağıdaki gibi bir aparat lazım.

Bazılarına M.2 sata takılabiliyor ama mSata için aşağıdaki gibi bir aparat lazım.

Benim aradığım ürün bu değil. NVMe yuvasına MSATA takmayı düşünüyorum. Mümkün mü merak ettiğim bu.

Cihazın anakartında 1 adet NVMe ( M.2 m Key) yuvası var. Buraya mSATA SSD takabilir miyim? Dönüştürücü var mıdır uygun?

Bir şey soracağım. Sen bilgisayarın içini açtın mı? Ben açtığımda HDD takılan yerde ve RAM takılan yerde siyah perdelerin üstünde, siyah kalemle çizgi çekilmiş gibiydi. Sende de var mı öyle bir şey?

Bir şey soracağım. Sen bilgisayarın içini açtın mı? Ben açtığımda HDD takılan yerde ve RAM takılan yerde siyah perdelerin üstünde, siyah kalemle çizgi çekilmiş gibiydi. Sende de var mı öyle bir şey?
Hatırlamıyorum içini açtım ama siyah bantların üzerinde bir şey yoktu sanırım.
@306217 bu çizgilerden bahsediyorsan varmış.
WhatsApp Image 2020-07-24 at 20.31.21.jpeg

@Kayseri Mantısı
SSD'mi söktüm ve bu çıktı. Sanırım ne NVMe SSD ne de SATA SSD. Hem B hem de M Key olduğu için mSATA SSD de olur diye düşünüyorum.
WhatsApp Image 2020-07-24 at 20.40.40.jpeg

Son düzenleme:
Teknik olarak NVME destekli M.2 yuvasına mSATA SSD takamazsın, çünkü fiziksel olarak birbirlerinden farklı yapaya sahiplerdir.

sata-ssd-drives.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı