Kargo ücreti tekrardan geri iade ediliyor mu? Birde alırken tek sefer ödeme yaptınız sonra karışmadınız değil mi? Gümrükte v.s sorun yaşamak istemiyorum da?
Amazon tüm ücreti fazlasıyla çekiyor fazla olan kısmı iade ediyor, destekle iletişime geçtim o şekilde iade ettiler bazen iade etmiyorlar tabi şansınıza kalmış.
Amazon tüm ücreti fazlasıyla çekiyor fazla olan kısmı iade ediyor, destekle iletişime geçtim o şekilde iade ettiler bazen iade etmiyorlar tabi şansınıza kalmış.
Hocam mesela orada kargo + vergi falan dahil 1400 çekti diyelim. Sonra fazla cektiğini nasıl anlıyorsunuz nasıl iade ettiroyrsunuz? Mesela benden alsa ben nasıl anlıyacağım 1400 dolardan az tuttuğunu? Az para tuttugnu nasıl anladınız?
Hocam mesela orada kargo + vergi falan dahil 1400 çekti diyelim. Sonra fazla cektiğini nasıl anlıyorsunuz nasıl iade ettiroyrsunuz? Mesela benden alsa ben nasıl anlıyacağım 1400 dolardan az tuttuğunu? Az para tuttugnu nasıl anladınız?
Kargo ücretini ben kendim iade ettirdim ilk siparişim olduğu için vergi kısmını amazon kendisi sipariş teslim edildikten sonra 1 ay içinde hiçbir şey yapmadan iade ediyor.O da 38.99$ gibi bir şeydi benim siparişimde her şey dahil 1322$'a gelmişti bana cihaz.
Hocam bende alışverişten sonra Amazon'u arayıp geri alabilir miyim parayı? Bir de bunları nereden hangi amazona yazdınız? Amazon Türkiye'ye mi yazdınız yoksa Amerika'ya mı?
Hocam bende alışverişten sonra Amazon'u arayıp geri alabilir miyim parayı? Bir de bunları nereden hangi amazona yazdınız? Amazon Türkiye'ye mi yazdınız yoksa Amerika'ya mı?
Amazon Amerika'yla iletişime geçiyorsunuz contact kısmından ben iadeyi şu şekilde aldım benle birlikte alan arkadaşların kargosu sürekli güncelleniyordu nerede olduğu fakat benim kargom sabit güncellenmemiş bir şekilde duruyordu durumdan endişelendiğimi teslimat tarihinin gecikme durumunu sordum onlarda ben teklif etmeden kargo ücretimi ürün teslim edildiği zaman iade edeceklerini söylediler öyle de oldu ürünümde normal teslimat tarihinden 1 hafta daha erken geldi.
Bende GL65 modeli ile ayna kasaya sahip olan Game Garaj Fenix var. Bana kalırsa 15.6 inç yeterli. Ben masaüstünden geçmeme rağmen hiç küçük gelmedi. Tavsiye ederim.
Bende GL65 modeli ile ayna kasaya sahip olan GameGaraj fenix var. Bana kalırsa 15.6 inç yeterli. Ben masaüstünden geçmeme rağmen hiç küçük gelmedi. Tavsiye ederim.
Hocam fenix nasıl ya? FPS değerli olsun ısısı olsun memnun musunuz? Fenix kullanan birinin deneyimlerini merak ediyorum. Çünkü MSI ile ikisi arasında kalan milyon tane insan var.