AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 398 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 25 Mart 2021 #1 Bugün sipariş ettiğim MSI GL65 Leopard laptop elime ulaştı. Cihaz FreeDos olarak geldi. Windows 10 kurmak istiyorum. USB'mde Windows 10 var. Ancak kurulum aşamasını nasıl yapacağız? Bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2021
Bugün sipariş ettiğim MSI GL65 Leopard laptop elime ulaştı. Cihaz FreeDos olarak geldi. Windows 10 kurmak istiyorum. USB'mde Windows 10 var. Ancak kurulum aşamasını nasıl yapacağız? Bilen var mı?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 25 Mart 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #3 Hayırlı olsun hocam. Bakabilirsiniz zor değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hayırlı olsun hocam. Bakabilirsiniz zor değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 398 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 25 Mart 2021 #4 Dark Lord of the Sith dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam. Teşekkürler Artı 0 Eksi
Dark Lord of the Sith dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam. Teşekkürler
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 25 Mart 2021 #5 AI_Gunes dedi: Hallettim hocam. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
AI_Gunes dedi: Hallettim hocam. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, hayırlı olsun.
D4CHNLQ_06 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 Yer Ankara Yenimahalle Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bakımcı 25 Mart 2021 #6 Öncelikle hayırlı olsun Technopat YouTube kanalında mevcut FreeDOS bilgisayara nasıl Windows kurulacağı saygılarımla. Artı 0 Eksi
Öncelikle hayırlı olsun Technopat YouTube kanalında mevcut FreeDOS bilgisayara nasıl Windows kurulacağı saygılarımla.