MSİ GL72 6QF BIOS Güncelleme Sonrası Reboot and select proper Boot Device Hatası

painfth

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Technopat.net BIOS güncelleme ile ilgili bir video gördüm bende deneyeyim dedim. Demez olaydım. Neyse BIOS'u guncelledim bir hata ile karsilasmadim. BIOS surumu yukseldi, ama bilgisayari acmaya kalkistigimda ise;
INTEL UNDI, PXE-2.1(build 082)
Copy right (c) 1997-2000 intel Corporation
For Attansic L1 PCIE Gigabit Ethernet Controller v 1.0.20.12 (2007/02/01)
CLIENT MAC ADDR: 00 1D 60 35 5B C6
PXE-MOF: Exiting Intel PXE ROM
Reboot and select proper Boot Device or
insert Boot media in a selected Boot device and press a key
Gibi bir hata aliyorum ve bilgisayar acilmiyor.
MSİ GL72 6QF kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Panik yapmanıza gerek yok basit bir BIOS ayarı değişikliği ile çözülecek. BIOS güncellemesinde BIOS eepromundaki yazılım imajı silinip tekrar default olan ayarlar baz alınarak sürüm güncellemesi yapılır. Bu sebeple kaydettiğiniz ayarlar varsayılana çevrilir. BIOS'da Boot Mode CSM ise onu UEFI'ye alın. UEFI seçili ise CSM'ye çevirip deneyin. Fast Boot ve Secure Boot'u şimdilik kapatın.

Panik yapmanıza gerek yok basit bir BIOS ayarı değişikliği ile çözülecek. BIOS güncellemesinde BIOS eepromundaki yazılım imajı silinip tekrar default olan ayarlar baz alınarak sürüm güncellemesi yapılır. Bu sebeple kaydettiğiniz ayarlar varsayılana çevrilir. BIOS'da Boot Mode CSM ise onu UEFI'ye alın. UEFI seçili ise CSM'ye çevirip deneyin. Fast Boot ve Secure Boot'u şimdilik kapatın.

Çok Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı