MSI GL72 Laptop Oyun Performansı

flyeagle

Hectopat
Daha fazla  
Intel i7 6700HQ
Nvidia GTX 950M
RAM 8GB
128GB SSD
1 TB HDD

İşlemci frekansı 2.60 GHz. Turbo ile 3.50 GHz. Bu özelliklere göre hangi oyunları oynayabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel i7 6700HQ
Nvidia GTX 950M
RAM 8GB
128GB SSD
1 TB HDD

İşlemci frekansı 2.60 GHz. Turbo ile 3.50 GHz. Bu özelliklere göre hangi oyunları oynayabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Uzun bir süre GTX 950M kullandım ve daha yeni 1050Tİ'a geçtim. Eğer bu ürünü sıfır alacaksan bence alma. Bütçeni belirt ona göre bakalım birlikte.
950M gerçekten çoğu oyun için yeterli fakat bilgisayarlar sürekli değiştirilmiyor. Yani en azında 1-2 sene kullanacaksın. Büyük ihtimalle yavaş yavaş 950M'in yetmediğini hissedeceksin.
Mesela ben 950M ile PUBG'yi düşük ayarlarda ancak oynuyordum. Fakat şuanda yüksek ayarlarda çok daha güzel ve akıcı oynuyorum.

Şu an GTX 950M kullanıyorum. Piyasadaki her oyunu oynatan bir kart fakat 768P çözünürlük medium ayarlarda. Yavaş yavaş yetersiz gelmeye başladı, 1-2 yıl içinde bazı AAA oyunları oynatamayacak seviyeye gelebilir diye düşünüyorum. Yeni alacaksan en azından 1050 ekran kartlı model almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı