MSI GL72 vs Abra A5 v8.1.2 vs Casper Excalibur vs Dell İnspiron 7566

Azıcık daha parlak olmasını isterdim, çok az bir eksiklik hissettiriyor ama sonuç olarak "anca kurtarıyor" diyebilirim. Gece parlaklık konusunda hiç sıkıntı değil, sadece gündüz azıcık parlaklığı eksik hissediyorum ama genel anlamda kurtarıyor şikayet edemem. Demek istediğimi anladın mı?

65.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

Azıcık daha parlak olmasını isterdim, çok az bir eksiklik hissettiriyor ama sonuç olarak "anca kurtarıyor" diyebilirim. Gece parlaklık konusunda hiç sıkıntı değil, sadece gündüz azıcık parlaklığı eksik hissediyorum ama genel anlamda kurtarıyor şikayet edemem. Demek istediğimi anladın mı?

Eki Görüntüle 205543 Eki Görüntüle 205544 Eki Görüntüle 205545 Eki Görüntüle 205546 Eki Görüntüle 205547 Eki Görüntüle 205548
Yoklukta gider diyosun yani :D

Yoklukta gider diyosun yani :D
Tam olarak anlamışsın. :D

Fotoğraflarda birazcık daha koyu duruyor, aslında birazcık daha açık renkli. Fotoğrafları bilgisayarına indir ve öyle kontrol et. Örneğin; tam karşıdan olan ile sağdan olanı karşılaştır, sonra diğerleriyle karşılaştır. Demek istediğim birbirleri ile karşılaştırma, tam karşıdan olan ile diğerlerini ayrı ayrı karşılaştır.

xcvb.jpg

Bunlarda dandik kasanın fotoğrafları.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

1.jpg 2.jpg 3.jpg

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Firma sana incelemen ve yayınlaman için ürün gönderse, sen o ürünü hiç kötüler misin? Böyle bir lüks yok!

Yorumu kes! Sanırım satın almış ve aboneleri ile paylaşıyor. Yani yorumlarına güvenilebilir, ekran hakkındaki yorumunu kes!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ortaya bastirinca icine gocuyoya hani :D bu arada senin bahsettigin asus çift fan miydi bilgin var mi

Up
Arkadaslar msi ile monster arasinda kalmis durumdayim tavsiyeleriniz cok onemli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı