Casper Excalibur vs MSI GL72 vs Abra A5 v8.1.4

Aman Allahım yoksa o bir "kespır" mı? Cüzdanınıza ,sinir ağlarınıza zarar verir. Bilimum servis sıkıntıları da cabası...
Casper hakkında yazılacak çok şey var. Ama konuna dönersek MSI soğutması daha iyidir diye tahmin ediyorum. Ayrıca tam anlamıyla bir oyun bilgisayarı gibi tasarlanmış. Bana sorarsan MSI al derim.

Casper Excalibur MSI a bakıldığında MSI daha çok ısınıyor. Casper Excalibur'un Soğutma Fanı cidden çok kuvvetli. Ayrıca donanım özelleştirmesiyle denetleyiciler tarafından 10 puan aldı. Eğer bütçen 5000 TL üstüyse harika bir Casper Excalibur alabilirsin. Eğer bütçen o kadar fazla değilse MSI öneririm çünkü MSI Casper Excalibur kadar iyi olmasa bile düşük bütçeli oyun bilgisayarlarında çok fayda dokundurur. Ancak beklediğin GTX1050 veya üstünde bir performansı MSI'da gözlemleyemezsin. Ayrıca Casper Excalibur Dünyada ilk 32 GB Ram'ı bulan firma denebilir :). Ama bütçen az ise MSI almanı öneririm. Monster Notebook diye düşünüyorsan Monster Notebook'u yerinde olsam çoktan elemiştim. Çünkü Monster Abra serisi alınacak bir oyun bilgisayarı değil. Ama eğer Monster Tulpar veya Semruk modellerini düşünüyorsan onuda alabilirsin öneririm. Ama en çok önerdiğim Casper Excalibur'dur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı