Bu model zaten cok iyi ama fiyat olarak baya yuksek.casper acaba nasildir isim olarak uzak durdugumuz bir firma ama bu modelinde bi istisna olmasi mumkun mudur acaba
Daha 6 ay önce 4600-4800 arasıydı, ne oluyor yahu! Bu nasıl bir fiyattır böyle, 6 ay önce dolar kuru ne kadardı. Biri forumda bir şey yazmıştı; dolar 10 lira artınca mağazalar çakallık edip 20 lira yada daha fazla zam yapıyorlar demişti. Aklıma bu cümle geldi, bu fiyatı görünce şok oldum!
@Hamzfb Kendimi senin yerine koydum ve şeytan şöyle diyor; git Casper al yada kıy paraya DELL al.
HP genel olarak biraz kötü olsa bile alınamayacak kadar değil, hele ki iğrenç ötesi GL serisi kadar. O zaman kalan seçenekler: Monster, HP, Casper ve DELL. Paraya kıyınca DELL "belki" on numara olur. Uygun fiyata ortalamada Monster en iyisi.
Aradığın premium hissiyatsa, Asus'dan başka seçenek kalmıyor, "belki" DELL'de öyledir onu bilmiyorum.
Tam da msida karar kilmisken glyi kullanan biri boyle diyo ya o kotu oluyo iste 6qf digerlerinden farkliymis ama bilgin var mi bunda cift fan falan var
Tam da msida karar kilmisken glyi kullanan biri boyle diyo ya o kotu oluyo iste 6qf digerlerinden farkliymis ama bilgin var mi bunda cift fan falan var
Kasa aynı kasa diyorum, bak bendeki kasada 2. fan yeri var, fakat fanın kendisi yok. Aralarındaki fark biri 17 diğeri 15 inç az daha geniş işte, kasa detayları aynı.
Ekranin bir iki resmini cekip atma imkanin var mi oyundayken veya film acikken falan bir de ses dehset kotu mu cunku technopat incelemesinde iyi gibi geliyordu ses nahimic baya etki ediyordu
Ekranin bir iki resmini cekip atma imkanin var mi oyundayken veya film acikken falan bir de ses dehset kotu mu cunku technopat incelemesinde iyi gibi geliyordu ses nahimic baya etki ediyordu
Nahimic deyince orada dururum, aşırı süper bir yazılım!
Gece bir daha düzgün çekerim. Bak boş geçmiyorum farkındaysan.
Yandan, yukarıdan ve aşağıdan çektim.
Üşenmedim sırf mutsuz olma diye, DSLR Nikon kamera ile çektim. Gündüz vakti pek iyi görünmüyor o yüzden akşam tekrar çekeceğim.
Bu bilgisayarı kırmamamın sebepleri:
Ben performans bağımlısı değilim, zaten çok eski bir sistemden geçiş yaptığım için, performans beni fazlasıyla tatmin ediyor, Ayrıca oyun oynamıyorum.
Stabil çalışıyor, yazılımsal olarak çok iyi. Nahimic'de etken.
Güzel klavye.
En büyük sebebi hız, klavye yada yazılım falan değil. En büyük sebebi "stabil" çalışması.
Bunun haricinde neresine bakarsan bak iğrenç çöp o kadar ağır konuşuyorum, 6 aydır kullanıyorum iyice deneyimledim.
Son olarak tekrar sese gelince, Nahimic idare ediyor, birazcık sesi iyileştiriyor. Ancak günü kurtaracak kadar, fazlası yok eksiği fazlaca var. O yüzden dandik 20 liraya hoparlör aldım, arada devasa fark var.
Simdi technopat incelemesini tekrardan izledim ve senin cektigin resimlere bakinca normal acidan laptopa bakinca ekran cop degil ya idare eder yani seste oyle ancak dedgin gibi kasa hassas belli oluyor o.ben tercihimi msidan yapicam gibi yinede zaten neredeyse sabit duruyor surekli laptop bazen sunumlarda ihtiyacim oluyor o kadar.yazilimsal olarak cok artisi var eksileri klavye isigi kasa hassasligi ve ips olmamasi gibi.oyun oyniyicam cok fazla oraya buraya tasimiycam isimi gorurmu bu baglamda ekrana normal acidan bakicam