MSI GL72 vs Abra A5 v8.1.2 vs Casper Excalibur vs Dell İnspiron 7566

Diğerlerinde NVMe SSD yok, sonradan eklemek isteyen, en ucuzu 750 lira, HDD 250 lira. Sanırım içine sinmediği için, olumsuz yorum yada diğerleri hakkında olumlu yorum beklentisindesin.

Yani monsterin yeni kasasini gordum bir tek canli olarak digerlerini gormedim ondan olabilir baya basit geldi bana bide almisken 17" olsun diyorum.hani excaliburu alma sonra soyle olur diyebileceginiz bir sey var midir

Bendeki bilgisayarda yazı yazmak keyif verici ama iş ekrana gelince kırasım geliyor, hangi açıdan bakarsam bakayım saçma sapan görünüyor. Ayrıca ekran kasası neredeyse elimde kalacak gibi çok ama çok narin, köşesinden tutup açıp kapatırken, ikiye katlanacakmış gibi his veriyor. Keşke dedirtiyor mu? Evet dedirtiyor ama çok değil, keşke aklımdaki Asus'u alsaydım yada Monster'ı alsaydım diyorum!

Bu modellerden en çok dış görünüş olarak, DELL'i sevdim açıkcası.

Casper servisi hakkında bilgim yok. Sanırım servis kalitesi olarak DELL açık ara önde. MSI ve Monster eşit sayılır. Casper'da sürekli şikayet oluyor, başkada bilgim yok.

Öncelikle Sanalmarketimden alışveriş yaptım. Yaklaşık iki sene önce GE70 almıştım. Memnun kaldım. Hatta faturayı kutunun üzerine yapıştırmışlar yanlışlıkla attım. Adamları arayıp durumu anlattığımda faturanın bir kopyasını gönderdiler bana. Laptobumdan çok memnun olduğum için çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla öneriyordum. Arkadaşımada GL62 aldık. Gel görki MSI maliyeti düşürebilmek için kasadan kısmış. Klavye ışıklı değil. Arkadaki ejderhada ışıklı değil. Kasa plastik. GE70'inde kasa plastik ama fırçalanmış aleminyum gibi bir dokusu olunca daha kaliteli gibi duruyor. Ama MSI teknik servis ve kendi yazılım desteğiyle seni üzmez. Monster ve Dell kullanmadım ama çevremde kullananlar var ve kötü birşey duymadım hakkında. Bu laptoplardan sadece casperdan uzak durmalısın. Belki bu model iyi olabilir ama aynı fiyata MSI, Monster, Dell gibi markalar varken Caspera yönelme derim.

Bir sey sorucam bu gl72nin el konulan kismida fircalanmis metal gorunumlu mudur yoksa duz plastik mi yapmis msi?sanalmarketim guvenli ise eger casperin bi artisi kalmiyor zaten vatanda satildigi icin cazip geldi bana diger ozellikleri msi ile ayni sayilir.

Monsterın ekran daha iyidir IPS sonuçta. Ama sesi gerçekten iyi. Son ses açınca seste bozulma olmuyor. 15,6 inç modelinin incelemesini yapmışlar. Aynı bilgisayar değil tabi ama GL serisi hakkında bilgin olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monsterın ekran daha iyidir IPS sonuçta. Ama sesi gerçekten iyi. Son ses açınca seste bozulma olmuyor. 15,6 inç modelinin incelemesini yapmışlar. Aynı bilgisayar değil tabi ama GL serisi hakkında bilgin olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki herhangi bir sorun durumunda laptopu sanalmarketime geri mi yolluyucaz yoksa buradaki msi servisi ile mi iletisime geciliyor?
İlgin icin cok tesekkur ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı