MSİ GL73 8RC-065XTR FPS Düşmesi

b
@Cryaem @Ened1995 arkadaşlar burada yazılanları aynen yapın. Aynı sorunları bu şekilde çözdüm, Gpu'da sürücü üstüne sürücü güncellemenizi asla önermiyorum. Temizce silip, temizce yeniden kurmanız gerek. Sonuçları paylaşın bizimle lütfen.
Yardımın İçin Teşekkür Ederim Ama Bu İşlemleri Önceden Defalarca Yapmıştım Acaba Bir Yerde Hatamı Yapıyorum Diye Malesef Windows 8.1 Daha Akıcı Geldi Yanlız Ondada Driverlerimin Çoğu Yok Eski Bir Windows 10 Sürümü Kurmayı Düşünüyorum. 1703 İndiricem Şimdi

@Ened1995 özellikle silip manuel olarak yüklediğinizden emin misiniz? Örneğin driverı sildikten sonra windows kendi otomatik olarak yüklüyor driverı bunu yapmaması gerek, buna dikkat ettiniz mi?
Bir de bütün bunların haricinde madem servis bu probleme çare bulmuyor neden iade yoluna gitmediniz, ya da yenisiyle değiştirme?

Pekala anlıyorum ama durum bu kadar kötüyse denemekte fayda var, interneti kapatsanız bile windows otomatik olarak eski sürücü yükleme dosyalarından yükleyebiliyor. Biraz zaman dışında bir şey kaybetmezsiniz. Yine de çözülmezse garantiye ısrarla yollayın, çözemezler ise iade almak zorundalar.

Benim söylediklerimi harfiyen yapın,üşenmeyin, çözüm olursa ne güzel.
Hocam ilk 6 ay çok önemli, o süre zarfında çok avantajlısınız. Sonrasında da düzeltmek zorundalar aynı sorundan yollayın 3 kere çözemezseler iade hakkınız doğuyor, yenisini isteyin. Böyle bilgisayar mı olur? Siz ne yapıyorsunuz o bilgisayarla yahu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı