S seri16181 Hectopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 52 19 Şubat 2019 #51 Sizin bilgisayarda GL73 değil mi ? Frointers dedi: evet yaptım önceki panele göre bariz daha az ışık sızması var Genişletmek için tıkla...
Sizin bilgisayarda GL73 değil mi ? Frointers dedi: evet yaptım önceki panele göre bariz daha az ışık sızması var Genişletmek için tıkla...
S seri16181 Hectopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 52 19 Şubat 2019 #53 Servise tekrar mı göndersem acaba.sizin bilgisayara bakan kimdi.gonderdikleri faturanın üzerinde yazıyor.olmadi o beyle iletişim kuralim Frointers dedi: evet Genişletmek için tıkla...
Servise tekrar mı göndersem acaba.sizin bilgisayara bakan kimdi.gonderdikleri faturanın üzerinde yazıyor.olmadi o beyle iletişim kuralim Frointers dedi: evet Genişletmek için tıkla...
Frointers Decapat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 12 19 Şubat 2019 #54 seri16181 dedi: Servise tekrar mı göndersem acaba.sizin bilgisayara bakan kimdi.gonderdikleri faturanın üzerinde yazıyor.olmadi o beyle iletişim kuralim Genişletmek için tıkla... ali bayram
seri16181 dedi: Servise tekrar mı göndersem acaba.sizin bilgisayara bakan kimdi.gonderdikleri faturanın üzerinde yazıyor.olmadi o beyle iletişim kuralim Genişletmek için tıkla... ali bayram
S seri16181 Hectopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 52 19 Şubat 2019 #55 Eyvallah sagolasin Frointers dedi: ali bayram Genişletmek için tıkla...
Frointers Decapat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 12 19 Şubat 2019 #56 hocam oda farklı değil değiştirmiyoedu paneli ben biraz üstüne gidnce değiştirelim dedi sende öyle yap
hocam oda farklı değil değiştirmiyoedu paneli ben biraz üstüne gidnce değiştirelim dedi sende öyle yap
S seri16181 Hectopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 52 19 Şubat 2019 #57 Kaç gün sürdü işlem acaba.bana sipariş verecez filan diyordu paneli.uzun sürmesi de beni korkutmustu. Bende tekrar gönderip ısrar edeceğim.olmadi tüketici hakem heyetine bir dilekçeye bakar. Frointers dedi: hocam oda farklı değil değiştirmiyoedu paneli ben biraz üstüne gidnce değiştirelim dedi sende öyle yap Genişletmek için tıkla...
Kaç gün sürdü işlem acaba.bana sipariş verecez filan diyordu paneli.uzun sürmesi de beni korkutmustu. Bende tekrar gönderip ısrar edeceğim.olmadi tüketici hakem heyetine bir dilekçeye bakar. Frointers dedi: hocam oda farklı değil değiştirmiyoedu paneli ben biraz üstüne gidnce değiştirelim dedi sende öyle yap Genişletmek için tıkla...
Frointers Decapat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 12 19 Şubat 2019 #58 aynı gün değişim yapıp kargoladılar
N Nejjr Decapat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 37 20 Mart 2019 #59 Captcha Verification bende bugun sipariş vermeyi düşünüyorum ama ne yapayım sizdeki sorunları duyunce bi irkildim
Captcha Verification bende bugun sipariş vermeyi düşünüyorum ama ne yapayım sizdeki sorunları duyunce bi irkildim
X xelarmen Megapat Katılım 7 Ekim 2013 Mesajlar 431 Makaleler 1 Çözümler 7 20 Mart 2019 #60 İçin rahat olsun. Piyasada alabileceğin en iyi cihazlardan birisi. Üstelik bir de ssd taktın mı üstüne tanımam f/p açısından.
İçin rahat olsun. Piyasada alabileceğin en iyi cihazlardan birisi. Üstelik bir de ssd taktın mı üstüne tanımam f/p açısından.