MSI GL73 8RE Düşük İnternet Hızı

kutay şıklar

Hectopat
Daha fazla  
Herkese öncelikle iyi forumlar. İstanbul'da bir yurtta kalmaktayım ve MSI GL73 8RE model laptopa sahibim. League of Legends ve bir sürü oyunda internette problem yaşamaktayım. İnternet sabit 3 MB veriliyor lakin bize gelen 2 MB ve 1 MB arası değişiyor. Arkada ağ ile çalışan uygulamalar var mı diye baktığımda hiçbir uygulama göremedim. Oda arkadaşımın Asus FX504 modelli laptopu var, ben oyunlarda 72ms alırken kendisi 15ms almakta. Onun internet kablosunu denediğimde tekrardan aynı sorunla karşılaşmaktayım. Ağ bağdaştırıcısı olarak Qualcomm Atheros AR 8171/8175 kullanmakta bilgisayar. Acaba sorunum bundan mı kaynaklanmakta bilemiyorum.

Benim teorime göre bulamadığım ağ kullanan bir program var lakin bilgisayarı alalı daha 3 hafta oluyor ve League of Legends, Origin ve Steam dışında bir uygulama yüklemedim. Fikri olan veya önceden yaşayıp sorunu çözmüş olanlar varsa yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Herkese tekrardan iyi forumlar...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı