Çözüldü MSI GL75 10-SDR CS:GO açarken ekran 3 defa siyah oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

maxbil

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Bu sorunu sadece CS:GO açarken yaşıyorum. Bilgisayarım MSI GL75 10-SDR, 1660 Ti ekran kartı mevcut. Driverlar güncel. CS:GO açılırken ekran arka arkaya siyah olup düzelip siyah oluyor ve sonunda oyun açılıyor. Hiçbir yerde böyle bir sorun yaşandığını görmedim, internet üzerinde de araştırdım, emsali bir konu veya video bulamadım, bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Videosunu da çektim tam göstermek için, videoda 1 defa siyah olmuş ama 3 defa olduktan sonra açılıyor, Bandicam algılamıyor onu da çözemedim, şimdiden teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir sorun yaşayan olursa YouTube'da yabancı bir YouTuber aracılığıyla görerek çözdüm, başlangıç ayarlarına -windowed -autoconfig yazdıktan sonra çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı