MSI GL75 9SD-052XTR tepki vermiyor

okan karadeniz

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR4 2666 MHZ
SSD veya HDD modeli
512 GB WD SSD
Ekran kartı
GTX 1660Ti
İşlemci
i7 9750H
Bugüne kadar sorunsuz çalışan, 2019 Eylül'de satın aldığım MSI GL75 9SD-052XTR laptop'u dün açtığımda kablosuz ağlara bağlanmıyordu. Aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimde wireless chipseti kod10 hatası vermiş, aynı zamanda Bluetooth aygıtı "power supply failed" gibi bir hata vermişti. Yeniden başlatmakla veya sürücü güncellemekle sorun çözülmedi. Ethernet kablosuyla dünü idare ettim. Ancak bugün bilgisayar hiç açılmadı. Yani güç tuşuna bastığımda hiçbir tepki yoktu, ölü gibi duruyordu. Derken adaptörü tak çıkar yaparak , çeşitli kombinasyonlarla bekleyerek deneyerek bilgisayar açıldı. Bu sefer hiç sorun olmamış gibi kullanabildim. Kablosuz da çalışıyordu. İşim bitti bilgisayarı kapattım. Şimdi tekrar açmak istedim. Hiçbir surette açılmıyor. Hiç tepki yok. Prize takınca yanan o pil ışığı bile yanmıyor. Durduk yere sağlam bilgisayara ne oldu hiç anlamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi günler

Kimse yardımcı olmamış ama canınız sağolsun. Bilgisayarım birkaç yüz kere deneyince açıldı. Şimdilik her şey normal gibi. Yine de tekrar açılmazsa diye bilgisayarı hiç kapatmiyorum. Uyku modunda bırakıyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı