MSI GL75 9SD için güç adaptörü önerisi

Ege324

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ekte bulunan laptopa sahibim. Teknik servis 10k+ fiyat biçti yeni adaptör falan. Ben bu laptopa uyumlu kendim adaptör almak istedim. Tam anlamıyorum aynı watt falan olması lazımmış sanırım. Buna hangi adaptörü alabilirim? Uygun fiyatlı ve uyumlu önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Bu site ve MSI göre 180W sanırım.
Şu ürün işinizi görmesi lazım. Siz yine de detaylı araştırın. Bir adaptöre 10k istemek nasıl bir vicdan bilemedim. En markası 50$

Bu site ve MSI göre 180W sanırım.
Şu ürün işinizi görmesi lazım. Siz yine de detaylı araştırın. Bir adaptöre 10k istemek nasıl bir vicdan bilemedim. En markası 50$
Eywallah hocam alıyorum

Hocam %100 uyumlu diye garanti veremem. Siz adaptör paylaşmadınız. Benimki biraz varsayım. Her marka ülkeye göre farklı adaptör gönderir. Görünürde anladığım kadarıyla W, V, A, chicony ile uyumlu görünüyor. Uzun zamandır MSI ve diğer büyük firmalar tercih ediyor. (güvenilir bir adaptör)

Hocam %100 uyumlu diye garanti veremem. Siz adaptör paylaşmadınız. Benimki biraz varsayım. Her marka ülkeye göre farklı adaptör gönderir. Görünürde anladığım kadarıyla W, V, A, chicony ile uyumlu görünüyor. Uzun zamandır MSI ve diğer büyük firmalar tercih ediyor. (güvenilir bir adaptör)
Aldım zaten hocam, uymazsa yollarım yapacak bişe yok. Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı