MSI GL75 9SD Sıcaklık ve Fan Hızı

sinand07

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaslar elimde başlıkta belirttiğim laptop var. Oyunlarda yani yük altında CPU 85 derece civarı GPU 70 derece civarı oluyor. Fanlar ise 5000 devirde dönüyor ve aşırı ses yapıyor bu değerler normal midir ve soğutucu falan alsam fan devrini düşürmeye yardımcı olur mu? Yurtta kullanıyorum ve çok ses yapıyor.

Kullanıyorum zaten her türlü ayarı denedim. Saçma bir şekilde fanı çalıştırma gereği duyuyor.
Bende Msi Gs63 var. Şuan chrome açık sadece kullanımda olduğum. Güç seçeneği dengeli ve dragon center comfort konumunda değerlerim şu şekilde, bir karşılaştırma olması için yazıyorum
CPU fan : 1750-1800 Rpm arasında
GPU fan : 0
CPU ısısı : 43-46 arası

Arkadaslar bu laptopun işlemci kullanımı %1-2-3 civarlarındayken fanları oto modda 60 derece olması normal mi kuşkulanmaya başladım.
Arkadaslar bu laptopun işlemci kullanımı %1-2-3 civarlarındayken fanları oto modda 60 derece olması normal mi kuşkulanmaya başladım.
Görev çubuğunun sağ altındaki pil işaretine tıklayınca çıkan zımbırtıda 3 kademe vardı sondaymış ortaya getirince 48 49 50 derecelerde gezmeye başladı sona alınca işlemci boost hızında çalışıyor sürekli ortaya veya düşüğe alınca düşürüyor frekansını sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…