MSI GL75 GPU Switch nasıl aktif edilir?

• Konuyu başlatan TLPA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.050
Tavsiye ederim lakin dolar fırladı biliyorsun, bence şu çalkantı birkaç haftaya yine eski haline döner. Bir MB başkanı değişmesiyle %10 artış doğal değil bence ve yerine geri döneceğini düşünüyorum.
Öncelikle çok teşekkürler hocam. Size katılmakla birlikte hala uygun gibi, ben 2 3 gün beklemeyi düşünüyordum çünkü biliyorsunuz Türkiye'de yaşıyoruz, dolar haftaya 10 TL görse şaşırmam büyük ihtimalle. Dün Vatan'da 1660Ti modelini inceledim, baş parmağım ile baskı yapınca aşırı olmamakla birlikte esnediği için emin olamamıştım sizinki esnemiyorsa almakta sıkıntı yok o zaman hem benim incelediğim model kim bilir kaç zamandır oradaydı, millet neler yaptı (benim gibi kurcaladıklarını sanmıyorum ama😃 ). Boşta 50 derece olduğu için endişelenmiştim ama yük altında 80-95 aralığında olması beni rahatlattı şuan. Ekstra olarak 4 günde gelmesi😍 Türkiye'ye göre hala çok uygun. Vatan'da 1660Tİ konfigürasyonunun fiyatı:
IMG_20210323_171709.jpg

Ek olarak hocam ben şu konudayım bir ara yoklarsanız sevinirim: 12-13.000 TL 17.3" Gaming laptop önerisi

4 günde geldi, sitede 5 gün diyordu. Kargoda sıkıntı yaşamadım, sadece arayıp T.C. kimlik numaramı istediler. Geri kalan her şey Türkiye 'den almış gibi.

Mux değilse bile başka bir şekilde ayırma var. Nedense bende aktif olmadı işte. GPU Switch diye bir sekme açılıyor Dragon Center 'da ve buradan seçilebiliyor. Birinci mesajda belirttiğim gibi. Hatta @AvukatBey 'in de GL75 'i var onda ara sıra çıkıyormuş, bazen çıkmıyormuş.
Benim cihaz GL65 10SFK-062 hocam o fotoğrafı attığım tarihten beri daha hiç çıkmadı..Msi globalla iletişime geçip öğrenmek lazım.

Benim cihaz GL65 10SFK-062 hocam o fotoğrafı attığım tarihten beri daha hiç çıkmadı..Msi globalla iletişime geçip öğrenmek lazım.

Aynısının 15.6 olanı işte seninkisi. Birisi yeni sürümde hata var ondan gözükmüyor demiş. Biraz bekliyorum çokta problem değil.
Öncelikle çok teşekkürler hocam. Size katılmakla birlikte hala uygun gibi, ben 2 3 gün beklemeyi düşünüyordum çünkü biliyorsunuz Türkiye'de yaşıyoruz, dolar haftaya 10 TL görse şaşırmam büyük ihtimalle. Dün Vatan'da 1660Ti modelini inceledim, baş parmağım ile baskı yapınca aşırı olmamakla birlikte esnediği için emin olamamıştım sizinki esnemiyorsa almakta sıkıntı yok o zaman hem benim incelediğim model kim bilir kaç zamandır oradaydı, millet neler yaptı (benim gibi kurcaladıklarını sanmıyorum ama😃 ). Boşta 50 derece olduğu için endişelenmiştim ama yük altında 80-95 aralığında olması beni rahatlattı şuan. Ekstra olarak 4 günde gelmesi😍 Türkiye'ye göre hala çok uygun. Vatan'da 1660Tİ konfigürasyonunun fiyatı:Eki Görüntüle 939331
Ek olarak hocam ben şu konudayım bir ara yoklarsanız sevinirim: 12-13.000 TL 17.3" Gaming laptop önerisi
Şaka gibi ya. Sakın alma onu. Valla ROG 'u ben eledim ya, klavyeden ve web cam 'den kaybetti bile. Tasarım olarak da ROG çok tipsiz. MSI 'ın bu kasası çok hoşuma gidiyordu benim öyle denk geldi. Şimdi 3000 serisiyle gelen GP76 veya GE76 kasalar bu kadar hoşuma gitmiyor. Özellikle kapağın tasarımı çok güzel. MSI yeni seride hata yapmış.

Aynısının 15.6 olanı işte seninkisi. Birisi yeni sürümde hata var ondan gözükmüyor demiş. Biraz bekliyorum çokta problem değil.

Şaka gibi ya. Sakın alma onu. Valla ROG 'u ben eledim ya, klavyeden ve web cam 'den kaybetti bile. Tasarım olarak da ROG çok tipsiz. MSI 'ın bu kasası çok hoşuma gidiyordu benim öyle denk geldi. Şimdi 3000 serisiyle gelen GP76 veya GE76 kasalar bu kadar hoşuma gitmiyor. Özellikle kapağın tasarımı çok güzel. MSI yeni seride hata yapmış.
Hocam 300 TL fark var iken ihtimal dahilindeydi, şimdi o farka değeceğini düşünmüyorum.

Vallahi şu anda bile 13.300 lira falan yapıyor. Yine ülkemizdeki distribütörlere göre ucuz. Al veya alma diye tavsiye veremem.

Hocam bende yurt dışından almayı düşünüyorum lakin hem gönderim süresi olsun hem de sıkıntılı ürün gelme ihtmalide bir gerçek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı