MSI GL75 Leopard 10SDK cızırtı sesi geliyor

Ksmn24

Hectopat
Herkese iyi akşamlar. Ben yurtdışından MSI GL75 Leopard model laptop aldım. Elime geçti ve kurulumunu yaptım ve her şey normal gibi görünüyordu ancak sessiz ortamlarda ve kulağımı klavyeye yanaştırınca cızırtı sesi alıyorum. Bu ses çok moralimi bozuyor. Evet, az bir ses olmasına rağmen laptopuma zarar verir diye korkuyorum. Bu sesin sebebi ne olabilir? Driverlarını tam kurmadım ve Windows 10 Pro'yu kendimiz lisanssız yükledik. Bunların cızırtı sesine sebep olma durumu var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hoparlöründe sıkıntı olabilir başka bir şey gelmiyor şu an aklıma.

Hocam hoparlör sesi olmadığını düşünüyorum, çünkü müziklerde vs hiç sorun yaşamadım. Çok temiz geliyor sesler.
Fan sesi olabilir mi?

Bu konuda pek bilgim yok hocam. Sadece sessiz ortamlarda ve özellikle kulağımı klavyeye yanaştırdığımda bu sesi alıyorum. Fanı Turbo moda alınca ses artması gerekmez mi acaba sorun fandaysa eğer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı