MSI GL75 Leopard 10SER-257XTR alınır mı?

Ak-r

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Baya uzun bir süredir araştırıyorum. Bundan önce Lenovo Legion 5 serisi aldım, kronik sorunları çıktı. Coil Whine, ışık sızması vs. gibi. Ürünü iade ettim bende. Yukarıda yazmış olduğum MSI GL75 Leopard 10SER-257XTR modelini düşünüyorum.

Bütçem aslında 18-19 bin TL civarlarına kadar zorlayabilirim. Bu cihaz pek de bana RTX2060 ile haketmiyor gibi geliyor hatta bazı alt modelleri var serinin RTX2060 ile 19 bin TL'lere kadar çıkıyor. GE75 güzel gibi ama onun hakkında da çok fazla sorunlar yazılıp çiziliyor ki onunda panel kötü çok ışık sızması var. Ne alalım bilemedik vallahi aylardır araştırıyoruz. İşin piri bilen arkadaşların önerilerini bekliyorum. Kendimde sistem uzmanıyım. Hani anlayan arkadaşlar farazi atıp tutmadan tavsiyede bulunurlarsa sevinirim. Bir de aklımda olan hem RTX2070 olması ile öne çıkan ASUS'un ROG STRIX G17 serisi var 17 inç olarak. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Baya uzun bir süredir araştırıyorum. Bundan önce Lenovo Legion 5 serisi aldım, kronik sorunları çıktı. Coil Whine, ışık sızması vs. gibi. Ürünü iade ettim bende. Yukarıda yazmış olduğum MSI GL75 Leopard 10SER-257XTR modelini düşünüyorum.

Bütçem aslında 18-19 bin TL civarlarına kadar zorlayabilirim. Bu cihaz pek de bana RTX2060 ile haketmiyor gibi geliyor hatta bazı alt modelleri var serinin RTX2060 ile 19 bin TL'lere kadar çıkıyor. GE75 güzel gibi ama onun hakkında da çok fazla sorunlar yazılıp çiziliyor ki onunda panel kötü çok ışık sızması var. Ne alalım bilemedik vallahi aylardır araştırıyoruz. İşin piri bilen arkadaşların önerilerini bekliyorum. Kendimde sistem uzmanıyım. Hani anlayan arkadaşlar farazi atıp tutmadan tavsiyede bulunurlarsa sevinirim. Bir de aklımda olan hem RTX2070 olması ile öne çıkan ASUS'un ROG STRIX G17 serisi var 17 inç olarak. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Teşekkürler.
Özelliklerine göre pahalı gibi geldi, bu fiyata daha iyi laptoplar vardır bence.

Hocam 32 GB çok gerekli midir sizce? Render vb. uygulamalar yapılmayacaksa gereksiz gibi geldi. Birde bütçeniz gayet yüksek umarım sizin için en iyi laptopu seçebilirsiniz. Şimdiden güle güle kullanın...
Özelliklerine göre pahalı gibi geldi, bu fiyata daha iyi laptoplar vardır bence.
Bu modeli de düşünebilirsiniz oldukça üst düzey bir laptop.

Sizlerinde belirtmiş olduğu ASUS modeli daha çok kafama yatıyor fakat scar 3'ler harici ROG serisindeki bu g serileri nedense kırpılmış makinelar hep. Bazı girişler yok. Isınma konusunda ise endişeliyim bu cihazdan. Onun haricinde servis konusunda ASUS rezalet. Vermiş olduğunuz fiyatlar ise teknorya vs. gibi mağazaların fiyatları. MediaMarkt veya Vatan'da yüksek ve de 17 inc versiyonu yok. Işık sızması olayından çok korkuyorum ve de nefret ediyorum. Bu yüzden mağazadan bakarak almak istiyorum. Vatan böyle bir şey yapıyor sızma var ise orada kontrol edip değiştiriyor görüştüm. Ama fiyatlar acayip yüksek. Napacağımı şaşırdım vallahi. ASUS'un bu modelini kullanıp ışık sızmasına denk gelen var mı acaba?

Sizlerinde belirtmiş olduğu ASUS modeli daha çok kafama yatıyor fakat scar 3'ler harici ROG serisindeki bu g serileri nedense kırpılmış makinelar hep. Bazı girişler yok. Isınma konusunda ise endişeliyim bu cihazdan. Onun haricinde servis konusunda ASUS rezalet. Vermiş olduğunuz fiyatlar ise teknorya vs. gibi mağazaların fiyatları. MediaMarkt veya Vatan'da yüksek ve de 17 inc versiyonu yok. Işık sızması olayından çok korkuyorum ve de nefret ediyorum. Bu yüzden mağazadan bakarak almak istiyorum. Vatan böyle bir şey yapıyor sızma var ise orada kontrol edip değiştiriyor görüştüm. Ama fiyatlar acayip yüksek. Napacağımı şaşırdım vallahi. ASUS'un bu modelini kullanıp ışık sızmasına denk gelen var mı acaba?
Bence en iyisi bir teknoloji marketine giderek modelleri orada görmeniz olur.

Bence de en mantıklısı bu ama fiyatlarda uçuk vaziyette teknoloji marketlerde. Artı olarak stokta yok cihazların çoğu modelleri. Özellikle de 17 inçlerin. Sizce 15.6'da kullanılabilir mi? Çoğu zaman taşımıyorum hatta çok nadir senede 1-2 defa taşıyorum. Evimde yer yok daha önce bu yüzden masaüstümü sattım küçük ev çocuk vs. odamız yok. Biraz büyük ekranlı oyunda oynayabileceğim alet olsun istiyorum. Yazlığa sağa sola binde bir gidersem taşıyorum ancak. Lenovo iade ettiğim cihaz 17 inçti ve hoşuma gitmişti. Bu konuda öneriniz ne yönde olur. Aklıma yatan cihazı teknoloji markette bulursam 17 değil 15.6'da olursa alınır mı sizce? Ekrana göre malum fiyatta yükseliyor. 18-19 bin bandında yoksa ASUS G15 alırsam 2070 Super'li model alabiliyorum bütçemin yettiğince. Ama işim gereği numpadde kullanıyorum hadi onu da geçtim. 15.6 ne derece uygun olur bana?

15.6 olarak Vatan'da şu cihaz kafama yattı. İndirim gelirse de alınabilecek kıvamda bence. 15.6 fakat ekran. Vatan'da bu serinin de 17'si yok maalesef.

GameGaraj Fenix öneririm. MSI ortaklığında üretilen bir model. Mesela kasası MSI'dan Leopard'ın kasası. Forumda incelemesini yapan biri vardır. Ben de kullanıyorum, memnunum. Kendi sitesinden özelleştir deyip 2x16 GB RAM ve daha geniş bir SSD'yle almanızı öneririm.

MSI ortaklığı değil de yurt dışı Monster gibi clevo vs. anlaşmalı getirilen burada desteği verilen cihazlar olmasın. GameGaraj'dan aldım Lenovo'yı da sorunları çıktı iade ettim firmaya. Kendi malları nasıldır bilemiyorum ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı