MSI GL75 Leopard iade edilmeli mi?

@Çetin Bey Ben 2 yıl kullandıktan sonra THH ile iade ettim ve o sıradaki zararı da aldım:) Misli iade veya değişim hakkın. Baktım satıcı misli değişim cihaz önermiyor ben de teklif sundum verin şu kadar şu fiyatlarda dedim aynı değerdeki cihazlar dedim parayı aldım. Baktım vermeseydi memur ile kapılarına icra ile gidecektim.
Anladım hocam teşekkür ederim. Stokta yok gibi bir bahane sunum iade yaparlarsa aldığım fiyatı denk getirmek için tekrar bir süre beklemem gerekecek. Zaten yeterince beklediğimi düşünüyorum.

O sürede cihazı kullanın:) Benle anlaştıktan sonra cihazı verdim ellerine. Biraz satıcı ile uğraş kullan cihazı. Zaten bu zaman yok gibi fırsatları değerlendiriyorlar. Bu müşteri beklemez diye iş yapıyorlar amaçları önce onu denemek.
Ben kullanayım cihazı, deneyeyim. Çok sıkıntı çıkaracak gibi olursa dediğiniz gibi THH'ye başvuracağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı