Bir tane olması da üretim hatasıdır. THH ile de rahat o sebeple iade edersin. Fiyat artabilir ama tekrarda düşebilir aynı fiyatlara. Ölü piksel kafaya takılacak durumda değilse kalsın o zaman. Ekranda gözüken sürekli şeye odaklanacaksın hep. Ama öyle yok sağ taraf sol tarafa göre biraz boşluk gibi bilmem arkadaşımda ikisi de aynı gibi durumlar takılacak durum değil. Kırık yoksa, sallanmıyorsa, gevşemiyorsa ve oynamıyorsa sorun olmaz. Bende şu 2 ay içinde 3 cihaz aldım, ThinkPad aldım 2 kere ve Acer Nitro 5. ThinkPad'de ölü piksel vardı diye iade etmiştim. Sonra fiyat aynı olunca farklı satıcıdan aldım yine ölü piksel çıkıp ayrı etten hoparlör cızırtı problemi vardı yine iade edip 20 gün sonra Acer Nitro 5 aldım. Acer Nitro 5 içerisinde HDD vidaları vardı ama Sata kablosu çıkmadı, izlediğim videolar da herkeste Sata kablosu çıkıyordu bu modelde. Bandroller iki tarafta vardı ve kutuda zarar yoktu açılmışa benzemiyordu. İade yerine kablosunu gönderilmesini söyledim, illa ellerinde iade edilen cihazlar oluyordur ki büyük ihtimalle iade edilmiş cihazdan gönderilmiş Sata kablosu orijinali satıcı nereden bulacak yoksa orijinalini

Senin söylediğin kasa boşlukları oluyor, bazısında ise tam sıfır gibi boşluk yok montaj eden kişi iyi birine rastlarsan şansa her şeyi sorunsuz oluyor.