W waaster08 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #1 MSI glutch GM30 mouse aldım fakat bilgisayara taktıktan sonra ekranda inanılmaz yavaş hareket ettiğini fark ettim. Bunu nasıl düzeltebilirim?
MSI glutch GM30 mouse aldım fakat bilgisayara taktıktan sonra ekranda inanılmaz yavaş hareket ettiğini fark ettim. Bunu nasıl düzeltebilirim?
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #2 DPI ayarı yapabiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS W waaster08 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #3 michealdoge dedi: DPI ayarı yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağımı bilmiyorum Artı 0 Eksi
michealdoge dedi: DPI ayarı yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağımı bilmiyorum
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #4 waaster08 dedi: Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ortasındaki tuşa basın. Tekerleğin altındaki tuş. Artı 0 Eksi
waaster08 dedi: Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ortasındaki tuşa basın. Tekerleğin altındaki tuş.