K Klaja1 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 125 Çözümler 1 1 Nisan 2022 #31 495290 dedi: Eğer sayaçlar ile kontrol ediyorsan bazı oyunların menülerinde FPS düşüşleri veya alaksız veriler normal. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunların normal olduğunu biliyorum fakat her oyunda yaşıyorum ve bu FPS drop olayları sadece spesifik yerlerde geciyor.
495290 dedi: Eğer sayaçlar ile kontrol ediyorsan bazı oyunların menülerinde FPS düşüşleri veya alaksız veriler normal. Genişletmek için tıkla... Bazı oyunların normal olduğunu biliyorum fakat her oyunda yaşıyorum ve bu FPS drop olayları sadece spesifik yerlerde geciyor.
4 495290 Decapat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 135 2 Nisan 2022 #32 Klaja1 dedi: Bazı oyunların normal olduğunu biliyorum fakat her oyunda yaşıyorum ve bu FPS düşmesi olayları sadece spesifik yerlerde geciyor. Genişletmek için tıkla... Bakalım testleri yapta ne çıkacak karşılaştır.
Klaja1 dedi: Bazı oyunların normal olduğunu biliyorum fakat her oyunda yaşıyorum ve bu FPS düşmesi olayları sadece spesifik yerlerde geciyor. Genişletmek için tıkla... Bakalım testleri yapta ne çıkacak karşılaştır.